about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دونالد ترامپ در زمان ارائه بودجه درخواستی سال مالی 2021 به کنگره، روی بودجه سایبری وزارت دفاع تمرکز کرده بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ترامپ به تازگی لایحه بودجه درخواستی سال مالی 2021 را برای کنگره ارسال کرد. یکی از اولین بخش‌هایی درخواست بودجه سایبری وزارت دفاع آمریکا برای سال 2021 مربوط به برنامه کنترل و فرماندهی سایبری مشترک (JCC2) است. هدف این برنامه ارائه آگاهی موقعیتی بهبود یافته به فرماندهان و کمک به مدیریت نبردهایی است که به حوزه سایبر مربوط می‌شوند.

مقامات دفاعی آمریکا بودجه‌ای 38.2 میلیون دلاری را برای برنامه مذکور درخواست داده‌اند. این در حالی است که رهبران نظامی در زمستان سال میلادی گذشته اعلام کرده بودند در نظر دارند بودجه 11.6 میلیون دلار را برای این پروژه درخواست کنند.

درحال حاضر اطلاعات بسیار کمی از برنامه کنترل و فرماندهی سایبری مشترک در دسترس است و فرماندهان نظامی آمریکا نیز علاقه‌ای به صحبت در این رابطه ندارند. نیروی هوایی آمریکا که از سوی فرماندهی سایبری این کشور (US Cyber Command) مسئول اجرای این طرح به شمار می‌رود، مبلغ یاد شده را به عنوان بخشی از بودجه تحقیق و توسعه خود درخواست داده است.

با توجه به اسناد منتشر شده از بودجه درخواستی،برنامه  نیروی هوایی برای سال مالی 2020 شامل توسعه قابلیت‌های جدید، گسترش دفتر برنامه، ایجاد گروه‌های «DevSecOpS» برای راه‌اندازی نمونه‌های اولیه از برنامه‌های فرماندهی رزمی، ایجاد زیرساخت و محیط توسعه و یکپارچه‌سازی توانایی‌های آگاهی موقعیتی می‌شود.

پنتاگون همچنین روی پروژه‌ای با نام «IKE» کار می‌کند. برنامه‌ای که عده‌ای آن را بخشی حیاتی از JCC2 می‌دانند. این انتظار وجود دارد طرح IKE - دقیقاً مشابه عملکرد نیرو در جهان فیزیکی-به مقامات توانایی برنامه‌ریزی، راه‌اندازی و فرماندهی عملیات سایبری را بدهد. مقامات وزارت دفاع هم‌اکنون از چنین قابلیتی بی‌بهره‌اند.

یکی دیگر از طرح‌هایی که بودجه به آن اختصاص داده خواهد شد، مجموعه برنامه‌هایی با عنوان «توسعه فناوری عملیات سایبری» (cyber operations technology development) نام دارد که به طور خاص به آن «توسعه فناوری فرماندهی سایبری آمریکا» (cyber operations technology development) نیز می‌گویند. هدف این برنامه گسترش قابلیت‌هایی است که خدمات مشترک، دسترسی به پلتفرم‌ها، ابزار و تحلیل‌های مورد استفاده نیروهای مشترک را تحت پوشش قرار می‌دهند.

بودجه دیگر برنامه‌های سایبری بزرگ آمریکا در تغییری نکرده است. این برنامه‌ها شامل «پلتفرم یکپارچه» (Unified Platform) و «محیط تمرین سایبری پایدار» (Persistent Cyber Training Environment) می‌شوند. برنامه اول امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات، برنامه‌ریزی مأموریت، ارائه ابزارهای فرمانده و کنترل موردنیاز

انجام مأموریت‌های سایبری را به نیروهای سایبری می‌دهد. پروژه دوم یک سرویس‌دهنده آنلاین است که اعضای نیروی عملیات سایبری فرماندهی سایبری (Cyber Command’s Cyber Mission Force) می‌توانند به واسطه‌ی آن برای اهداف آموزشی یا مأموریت‌های تمرینی به هر نقطه‌ای از جهان دسترسی داشته باشند

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.