about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نیروی هوایی آمریکا در حال طراحی و آزمایش ابزاری است که هر هواپیمایی را به یک نمونه‌ی بدون خلبان تبدیل می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان نیروی هوایی آمریکا اعلام کردند در حال آزمایش یک کیت روباتیک هستند که می‌تواند هرگونه هواپیمایی را به صورت مجازی به یک وسیله بدون خلبان تبدیل کند. این پروژه روبوپایلوت (ROBOpoilot) نام دارد.

اولین دلیل تمایل آمریکا به فناوری مذکور، پرهزینه بودن تولید هواپیما و پهپاد است. ارتش این کشور از سال‌ها قبل تحقیقات خود را روی بهبود ابعاد و ظاهر پهپادها آغاز کرده است. برای مثال می‌توان به «MQ-9 Reaper» شرکت جنرال اتومیک (General Atomics) اشاره کرد که ساخت آن 15 میلیون دلار هزینه دارد؛ اما باید توجه داشت همان‌طور که گفته شد، نمونه‌های بسیار گران‌قیمت‌تر نیز در میان پهپادها دیده می‌شوند. برای مثال می‌توان گلوبال هاوک «RQ-4» با هزینه‌ای حدود 220 میلیون دلار اشاره کرد. این پهپاد حتی از نمونه‌های مسافربری نیز بسیار گران‌قیمت‌تر است.

آلاک داس (Alok Das)، پژوهشگر ارتش آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی گفت: «تصور کنید بتوانید هواپیماهای مخصوص حمل‌ونقل هوایی مانند سسنا (Cessna) و پیپر (Piper) را با کمترین هزینه و زمان ممکن به نمونه‌های بدون سرنشین تبدیل کنید. سپس آن‌ها به صورت خودمختار به سمت مقصد پرواز کرده و در نهایت دوباره به پیکربندی اصلی خود بازمی‌گردند. همه‌ی این دستاوردها بدون ایجاد تغییرات دائمی در یک هواپیما حاصل می‌شوند.»

نیروی هوایی آمریکا به منظور توسعه پروژه روبوپایلوت با «DZYNE Technologies» همکاری می‌کند. این فناوری دقیقاً به مانند خلبان‌های انسانی با سامانه‌های کنترل پرواز ارتباط برقرار کرده، دکمه‌های صحیح را می‌فشارد، موقعیت سوییچ‌ها را تغییر می‌دهد، سرعت را تغییر داده و شاخص‌های مختلف را اندازه‌گیری می‌کند. به علاوه به صورت هم‌زمان از حسگرهایی مانند موقعیت‌یاب جغرافیایی و واحد اندازه‌گیری انرسی (برای ردیابی محل فعلی، بدون موقعیت‌یاب جغرافیایی کاربرد دارد) بهره می‌برد تا اطلاعات آگاهی موقعیتی را کسب کند. رایانه این داده‌ها را پردازش می‌کند تا بهترین تصمیم برای کنترل هواپیما گرفته شود.

زمانی که پرواز تمام شد، می‌توان کیت را به سادگی از هواپیما جدا کرد تا دوباره به همان تنظیمات سابق برگردد. این ابزار در تاریخ 9 آگوست 2019 با موفقیت آزمایش شد. با وجود این نمی‌توان انتظار داشت در آینده‌ی نزدیک به‌خصوص در صنعت نظامی از آن استفاده شود.

Paragraphs
تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.