about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: باید در راستای مدیریت و کنترل فضای مجازی اقدامات مناسبی انجام یابد تا بتوانیم در راستای تحقق اهداف مورد نظر برای صیانت از خانواده‌ها اقدامات شایسته‌ای داشته باشیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، فتاح احمدی در نشست مشترک کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده و نیز موضوع قاچاق استان اردبیل اظهار داشت: مراقبت از کودکان در برابر آسیب‌های فضای مجازی جزو اولویت‌های اساسی است و در این زمینه با توجه به آسیب‌هایی که کودکان را تهدید می‌کند باید برخی ممانعت‌ها در این زمینه در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: امری لازم است تا انجام اقدامات هماهنگ دستگاه‌های مرتبط با حقوق کودکان مورد توجه باشد تا بتوانیم در حوزه حقوق کودک برنامه‌های مناسبی را پیاده‌سازی کنیم و در این زمینه با توجه به آسیب‌های فضای مجازی برای کودکان امری لازم و ضروری است و باید هماهنگی‌های لازم در این زمینه برای مقابله با مشکلات موجود انجام یابد.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری ادامه داد: باید در راستای مدیریت و کنترل فضای مجازی اقدامات مناسبی انجام یابد تا بتوانیم در راستای تحقق اهداف مورد نظر برای صیانت از خانواده‌ها اقدامات شایسته‌ای داشته باشیم.

در ادامه جلال آفاقی معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل نیز اظهار کرد: اموال بلاتکلیف و متروکه‌ای در انبار گمرک بیله‌سوار مشاهده نشده و با توجه به این که قاچاق آثار مخربی بر پیکره اقتصاد جامعه وارد می‌کند بنابراین تشدید مبارزه با قاچاق و انسجام دستگاه‌های عمل‌کننده در پیشگیری از قاچاق در راستای اقتصاد و تولید در کشور ضروری است.

وی افزود: اهمیت به مسائل و ترددهای مرزی و انجام اقدامات پیشگیرانه در نوار مرزی و استقرار تجهیزات دیده‌بانی و نظارتی جزو اولویت‌های اساسی و ضروری است و در این زمینه وضعیت گمرک بیله‌سوار مطلوب ارزیابی می‌شود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل ادامه داد: با توجه به اینکه اتباع خارجی با خودروهای گران قیمت به کشور ورود و خروج بدون خودرو دارند این موضوع باید توسط دستگاه‌های مربوطه پیگیری شود تا بتوانیم اقدامات پیشگیرانه در این زمینه انجام دهیم.

رضا قاسمیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل نیز در ادامه تصریح کرد: ارائه آموزش‌های مهارتی به خانواده‌ها با انجام هماهنگی دستگاه‌های مربوطه جزو اولویت‌های اساسی بوده و در این راستا احساس مسئولیت نسبت به کودکان به عنوان آینده‌سازان کشور امری لازم و ضروری است و باید با مسئولیت‌پذیری در این زمینه اقدام شود.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.