about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت‌های زدتی‌ئی، «China Mobile» و کوالکام تست «Full Duplex» زیر باند 5G را تأیید و آزمایش کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت چینی زدتی‌ئی (ZTE)، ارائه‌دهنده راه‌حل‌های اطلاعاتی و ارتباطی، با مشارکت «China Mobile» و فناوری‌های کوالکام (Qualcomm Technologies) یک تست تأیید و سازگاری «Full Duplex» زیر باند 5G را در آزمایشگاه نوآوری مشترک شیان به پایان رساند.

آزمایش به اولین «gNB» تمام دوبلکس زیر باند صنعت، با توان عملیاتی بالاتر از 1.47 گیگابیت بر ثانیه و تأخیر نهایی پایین‌تر 3.9 میلی‌ثانیه به طور همزمان در باند «TDD» با پهنای باند سیستم 100 مگاهرتز، دست یافت.

این ساختار قاب انعطاف‌پذیر با دستگاه مرجع مبتنی بر سیستم مودم «X65 Modem-RF» تأیید شد.

زدتی‌ئی گفت : «باند فرعی کامل دوبلکس (SBFD) یک پیشرفت امیدوارکننده است زیرا به gNB اجازه می‌دهد تا انتقال و دریافت همزمان را در یک زمان اما در زیر باندهای مختلف غیر همپوشانی انجام دهد.

به لطف باند فرعی کامل دوبلکس، gNB امکان تخصیص و تطبیق منابع UL/DL انعطاف‌پذیر براساس ترافیک UL/DL را فراهم می‌کند. علاوه بر این، به کاهش تأخیر و بهبود پوشش UL و توان عملیاتی سیستم کمک می‌کند.

شرکت چینی اولین باند فرعی کامل دوبلکس واحد رادیویی از راه دور (RRU) صنعت را با معماری فرستنده گیرنده پیشرفته با ادغام طرح‌های لغو تداخل چندگانه مانند جداسازی فضایی، فیلتر زیر باند آنالوگ و لغو تداخل دیجیتال راه‌اندازی کرده است.

تداخل خودبه‌خودی را می‌توان بیش از 130 دسی‌بل کاهش داد، که عملکرد دریافت بهینه سیگنال «uplink» در گیرنده gNB را امکان‌پذیر می‌کند.

علاوه بر این، کارشناسان معتقدند که راه‌حل باند فرعی کامل دوبلکس زدتی‌ئی از شکاف «انعطاف‌پذیر» در پیکربندی ساختار قاب و مکانیسم‌های زمان‌بندی منابع رادیویی در سطح UE برای سازگاری با UE‌های قدیمی استفاده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.