about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ مایکل راجرز، دراین‌باره گفت: «سایبر یک میدان عملیاتی است که عملکرد و مأموریت‌های مختلف و متفاوتی دارد و بسیاری از آن‌ها، سنتی هستند.» راجرز که در اجلاس AFCEA West در سن‌دیه‌گو صحبت می‌کرد، یادآور شد که فرماندهان نظامی، فعالیت‌های خود را در فضای سایبری انجام می‌دهند و این کار را مشابه دنیای فیزیکی به انجام می‌رسانند.
وی ادامه داد: «نباید این فضا را خیلی ویژه و خاص کرد، به نحوی که کلاً به حاشیه برده شود. این کار سبب خواهد شد تا ما نتوانیم به‌درستی مأموریت‌های خودمان را به انجام برسانیم. این کار سبب تأثیرگذاری منفی بر عملکردهای ما در مأموریت‌هایمان خواهد شد.»
راجرز در ادامه بر این نکته تأکید کرد که چگونه می‌توان سایبر را در چارچوبی آورد که محدوده گسترده‌تری از ادراک را به وجود بیاورد و راحت‌تر بتوان آن را در فعالیت‌های عملیاتی ادغام کرد؛ چرا که اگر این موضوع، نتواند خروجی‌های عملیاتی در سطوح عملیاتی داشته باشد، فقط از بین بردن زمان و هزینه خواهد بود.
راجرز همچنین ادعا کرد که در پنج یا ده سال آینده، وی خواهان این است که عملیات یکپارچه تهاجمی و تدافعی سایبری را در سطوح تاکتیکی و عملیاتی ببیند. به اعتقاد او، باید از عرصه نگاه به سایبر به‌عنوان یک دارایی ویژه و راهبردی، به سمتی حرکت کرد که از سایبر به‌عنوان یک محور اصلی در مانورها و رزمایش‌ها استفاده کرد و آن را در میدان‌هایی به کار برد که بتوان نتیجه و تأثیر مناسب را گرفت.
فرمانده سایبری آمریکا، همچنین با انتقاد از عملکرد نادرست تسلیحات سایبری در آمریکا، ادامه داد: «درهرحال، سلاح‌های تهاجمی سایبری، همانند تسلیحات اتمی در نظر گرفته می‌شوند و کار کردن با آن‌ها در محدوده‌های مشخصی خارج از میدان دشمن، تنها در اختیار مقامات خاصی است که به سطوح پایین‌تر واگذار نمی‌شود.»
راجرز، ابراز امیدواری کرد که او و تیمش در پنج یا ده سال آینده، به‌اندازه کافی، برای لایه مسئولان و تصمیم سازان، اعتمادسازی کنند که آن‌ها، این مورد را به سطح تاکتیکی تقلیل دهند. او گفت: «دولت و بخش نظامی، باید سایبر را در بخش رزمی ادغام کنند و سایبر را به‌عنوان ابزاری در دست فرماندهان، برای رسیدن به اهداف خود، قرار دهند».
 این فرمانده ارشد اطلاعاتی در آمریکا، ادامه داد: «چیزی که در حال حاضر، نهادهای نظامی را از انتقال سایبر به خطوط تاکتیکی بازمی‌دارد، طبقه‌بندی و موضوعات فوق محرمانه نیست، بلکه مجموعه‌ای از قوانین و دستورالعمل‌ها است که باید اصلاح شود تا بتوان از آن، بهره‌برداری مناسب را انجام داد.»
یکی دیگر از نکات مورد تأکید راجرز، صنعتی سازی ساخت تسلیحات سایبری بود. راجرز، بیان داشت که مسئولان و فرماندهان نظامی آمریکایی، رو به صنعتی سازی تسلیحات متعارف نظامی آورده‌اند، این در حالی است که تسلیحات سایبری، به‌صورت داخلی ساخته می‌شود.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.