تأکید بر تسلط نیجریه بر فضای سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بشیر مگاشی (Bashir Magashi)، وزیر دفاع نیجریه گفت که زمان تسلط بر فضای سایبری و توجه به مجرمان سایبری درخصوص استفاده غیرقانونی از آن بدون شناسایی و دستگیری فرا رسیده است.
ماگاشی این موضوع را در افتتاحیه دوازدهمین سمینار امنیت ملی انجمن فارغالتحصیلان دانشکده دفاع ملی (AANDEC) در ابوجا گفت.
وی افزود :
«نیجریه نمیتواند وضعیت موجود را حفظ کند، در حالیکه جنگ به سرعت در کنار توسعه سریع فناوری تغییر کرده است و در نتیجه بر وسایل و روشهای جنگ تأثیر میگذارد. آگاهی موقعیتی بهبود یافته اغلب بهوسیله فناوری ممکن میشود. زمان آن رسیده که پناهگاه جنایتکاران را از بین ببریم. شرکت صنایع دفاعی نیجریه (DICON) اخیراً در تولید پهپاد، سلاحهای سبک، وسایل نقلیه و خودروهای مقاوم در برابر کمین (MRAP) پیشرفتهایی داشته است.»
به گفته ماگاشی، این تلاشها و سایر ابتکارات مشابه باید از طریق تطبیق سریع سیاستهای مناسب دولتی در جهت توسعه فنآوری سکتور امنیتی تسریع شود.
او اظهار داشت که نیروهای مسلح و آژانسهای امنیتی مختلف مراکز تحقیق و توسعه و تجهیزات امنیت سایبری را ایجاد و ابتکارات و محصولات شایستهای ارائه کردهاند؛ در این راستا، دفتر توسعه تحقیقات دفاعی (DRDB)، اداره فضای دفاعی و سایر آژانسهای مبتنی بر فناوری برای بهبود عملیات امنیتی، گامهای ستودنی در مسیر درست برداشتهاند.
وی خاطرنشان کرد :
«نیروهای امنیتی ما در عملیاتهای بینالمللی عملکرد خوبی داشتهاند و در کشور نیز میتوانند با ارتقای سطح عملکرد خود با استفاده از فناوری حتی بهتر عمل کنند، بهویژه که جنایتکاران و تروریستها از فناوری در فعالیتهای پلید خود استفاده میکنند. استفاده از فناوری در مدیریت چالشهای امنیت ملی یک پدیده جهانی است که ملتها آن را جدی گرفتند و از این رو سرمایهگذاریهای هنگفت آنها در تحقیقات، فناوری و نوآوری انجام شد.»
باباگانا مونگونو (Babagana Monguno)، مشاور امنیت ملی (NSA) نیجریه، به نمایندگی از امانوئل نداگی (Emmanuel Ndagi)، گفت که پیشرفتهای تکنولوژیکی مستمر در جنگ منجر به بهبود قابلیتهای بیشمار در قرن 21 شده است.
مونگونو تصریح کرد که تهدیدات پیش روی نیجریه نامتقارن است و به دلیل نیاز به نظارت دیجیتال و هدفگیری دقیق، در برخی موارد، برای کاهش نگرانیهای جانبی، تمایل شدیدتری به فناوری ایجاد میکند.
آژانس امنیت ملی نیجریه توضیح داد که فناوری همچنان یک نیروی قابل توجه در چشمانداز امنیتی فعلی محسوب میشود و این سمینار گامی بزرگ در جهت تثبیت گامهای به دست آمده از سوی آژانسهای امنیتی نیجریه برای تضمین صلح و امنیت این کشور است.