about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اوکراین از صنعت سایبری کشورش خواست تا در جنگ سایبری با روسیه تخصص داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جنگ روسیه و اوکراین منجر به انبوهی از درس‌هایی در زمینه امنیت سایبری و هوش مصنوعی می‌شود که تحلیل‌گران آن را اولین جنگ هواپیماهای بدون سرنشین، اولین جنگ هوش مصنوعی و اولین جنگ تجاری فضایی می‌نامند.

ایلیا ویتیوک (Illia Vitiuk)، رئیس بخش سایبری در سرویس امنیت اوکراین، گفت که تیم او هر روز به 10 تا 15 حمله سایبری جدی، اغلب همزمان با عملیات‌های نظامی متعارف مانند حملات موشکی، پاسخ می‌دهد؛ در حالیکه روسیه همچنان به حملات سایبری ادامه می‌دهد؛ درنتیجه باید قابلیت‌ها و تکنیک‌های سایبری خود را بهبود بخشد.

ویتیوک در نشست امنیت سایبری در واشنگتن‌دی‌سی درمورد تأثیر عملیات‌های سایبری روسیه بر اوکراین، نحوه کار تیمش برای توسعه انعطاف‌پذیری در برابر حملات سایبری روزانه، نحوه مشارکت بخش‌های خصوصی و عمومی در جنگ سایبری و درس‌های آموخته شده از 10 سال دفاع از زیرساخت‌های حیاتی اوکراین بحث و گفتگو کرد. 

وی اظهار داشت :

«به یاد دارم که در آن زمان، کارشناسان زیادی وجود داشتند که اصطلاح جنگ سایبری را انکار می‌کردند؛ اما پس از اوکراین و آنچه اتفاق افتاد، به ویژه در سال 2022، همه چیز تغییر کرد؛ و ما دیدیم که چگونه دکترین‌ها و اسناد کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی در حال تغییر هستند زیرا آنها آسیب واقعی را که سلاح‌های سایبری و این اقدامات می‌تواند به کشورشان وارد کند را درک می‌کنند.»

تعداد حملات سایبری هر سال به طور پیوسته در حال افزایش است. به گفته ویتیوک، سرویس‌های امنیتی اوکراین در سال 2020 با حدود 800 حمله سایبری مواجه شدند که این تعداد در سال 2021 به 1400 حمله سایبری افزایش یافت.

اوایل این ماه، تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین گزارش داد که کارشناسان سایبری از حمله به یک تأسیسات انرژی حیاتی در اوکراین جلوگیری کردند. این تیم اوکراینی مدعی شد که گروه جاسوسی سایبری روسی موسوم به «Fancy Bear» تلاش کرده تا با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ، به این مرکز دسترسی داشته باشد؛ همچنین تلاشی برای نفوذ به سیستم‌های نظامی اوکراین با حمله به دستگاه‌های تبلت اندروید افسران با استفاده از نوع جدیدی از بدافزار در تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات صورت گرفت.

به گفته ویتیوک، در سال جاری، سرویس امنیتی تاکنون با 3000 حمله سایبری مواجه شده است. او هشدار داد :

« با طولانی شدن جنگ، هکرهای روسی به تکامل تاکتیک‌ها و تکنیک‌های خود ادامه می‌دهند. آنها راهبرد خود را تغییر دادند و بیشتر روی ترکیب حملات سایبری با حملات جنبشی، کسب اطلاعات مهم، نفوذ به مراکز تصمیم‌گیری برای به دست آوردن اطلاعات مهم و ارزشمند، حوزه لجستیک، روی شبکه برق، ارائه دهندگان اینترنت و اپراتورهای مخابراتی متمرکز هستند. ما اطلاعات زیادی دریافت می‌کنیم زیرا به سیستم‌های آنها نفوذ می‌کنیم. اکنون ما به وضوح می‌بینیم که یک برنامه تهاجم سایبری ملی در روسیه در آنجا وجود دارد. اکنون آنها رشته‌های سایبری تهاجمی را در مؤسسات آموزش عالی خود دارند. بنابراین آنها شروع به آموزش نحوه حمله به سیستم‌های دولتی به دانشجویان می‌کنند.»

این مقام اوکراینی همچنین خواستار اقدام فوریر شد و از شرکای سراسر جهان خواست تا از اوکراین بازدید و به آنها کمک کنند آسیب‌پذیری‌های زیرساختی حیاتی خود را ارزیابی کنند.

وی خاطرنشان کرد :

«در حوزه دفاع سایبری و حفاظت سایبری، ما از شرکت‌های امنیت سایبری می‌خواهیم که به اوکراین بیایند و به ما کمک کنند تا زیرساخت‌های حیاتی خود را ارزیابی کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.