تأسیس کارگروه جرائم سایبری در سرویس مخفی امریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ سرویس مخفی ایالاتمتحده (Secret Service) پس از ادغام کارگروه جرائم مالی (FCTF) و کارگروه جرائم الکترونیکی (ECTF) در یک شبکه واحد و یکپارچه، از ایجاد کارگروه جرائم سایبری (CFTF) خبر داد.
هدف کارگروه جرائم سایبری تحقیق و دفاع از افراد و مشاغل آمریکایی در برابر جرائم مالی سایبری است. ازجمله این جرائم میتوان به هک مشاغل از طریق ایمیل، کلاهبرداریهای مالی، حملات باج افزاری، نشت اطلاعات و فروش غیرقانونی اطلاعات شخصی و کارتهای اعتباری سرقت شده در اینترنت و وب تاریک نام برد.
سرویس مخفی امریکا خاطرنشان کرد:
شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید (CEA) تخمین میزند که فعالیتهای سایبری مخرب در سال 2016 بین 57 تا 109 میلیارد دلار به اقتصاد امریکا ضربه زده است. ما میتوانیم بهواسطه کارگروه جرائم سایبری خود تلاش جمعی در این نبرد مهم را هدایت کنیم.
تمرکز بر جرائم مالی سنتی و سایبری
تلفیق این دو کارگروه با کارگروه جرائم سایبری به سرویس مخفی اجازه میدهد تا با ارتقاء هماهنگی و به اشتراکگذاری منابع و تخصص و اطلاعات، توانایی مأمورین خود را در جلوگیری، شناسایی و کاهش جرائم سایبری مالی تقویت کند.
روند ادغام کارگروه جرائم مالی و الکترونیکی از ماه مارس 2020 آغاز شد و کارگروه جرائم سایبری نیز پس از دو سال برنامه آزمایشی نتیجه ادغام جرائم مالی سنتی و سایبری است.
سرویس مخفی امریکا اظهار داشت:
همگرایی این دو کارگروه به این دلیل بود که محققان جرائم مالی بدون درک بخشهای مالی و اینترنت و مؤسسات صنعتی دیگر نمیتوانستند در زمینه اموال و جرائم سایبری تحقیقات مؤثر انجام دهند. کارگروه جرائم سایبری امکان به اشتراکگذاری بهتر دادهها، اتحاد نهادی و توسعه مهارتهای تحقیقاتی را فراهم کرده است.
این سرویس آمریکایی در ادامه اعلام کرد:
سرویس مخفی امریکا بهواسطه کارگروه جرائم سایبری توانسته از صدها جرائم سایبری جلوگیری کند. سرویس یادشده همچنین در حال بررسی و مبارزه با مجرمانی است که از طریق برنامههای بیکاری در آمریکا به دنبال کلاهبرداری هستند.
فعالیت کارگروههای جرائم سایبری در 42 دفتر
مایکل دی امبروسیو (Michael D’Ambrosio) معاون سرویس مخفی امریکا اظهار داشت:
ایجاد کارگروه جرائم سایبری، متخصصان و تحلیلگرانی ارائه میدهد که طبق جدیدترین تکنیکهای تحلیلی آموزشدیده و مجهز به پیشرفتهترین فنآوریها هستند.
سرویس مخفی امریکا هماکنون در 42 دفتر داخلی و 2 دفتر بینالمللی در لندن و روم در حال انجام کار است.
وزارت امنیت داخلی امریکا قصد دارد تعداد این دفترها را در امریکا و سطح جهان به بیش از 160 دفتر افزایش دهد.
در سال 2019 کارگروههای جرائم مالی و الکترونیکی توانستند به تمام اهداف تحقیقاتی خود دست یابند و توانستند از 7.1 میلیارد دلار کلاهبرداری احتمالی جلوگیری کنند.
سرویس مخفی امریکا قصد دارد با این ادغام جدید، مطمئن شود که بازرسان سرویس مخفی امریکا میتوانند با موفقیت از سیستم مالی این کشور در برابر جرائم مالی خارجی دفاع کند.