about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل توسط NSA

موسسه خبری سایبربان: بر اساس گزارش شفافیت نیم فصل دوم سال 2013 گوگل در ارتباط با درخواست‌های دولت‌های گوناگون از این شرکت، بار دیگر دولت ایالت متحده آمریکا همچنان از نظر میزان درخواست‌های حذف محتوا و دریافت اطلاعات خصوصی کاربران به گوگل در رتبه نخست قرار گرفت.

اینگونه درخواست‌ها از شرکت گوگل در شش ماه گذشته، افزایشی 68 درصدی را نسبت به سال قبل از خود نشان می‌دهد. پیش‌تر گوگل گزارش داده بود که میزان درخواست‌های دولت‌ها در نیمه اول سال 2013 نسبت به گذشته افزایشی 21 درصدی داشته و بیش از 10 هزار مورد از این درخواست‌ها از سوی دولت آمریکا بوده است.

 این در حالیست که گوگل به یک‌سوم این درخواست‌ها پاسخ مثبت داده و خواسته‌های دولت‌ها را محقق کرده. از زمان انتشار گزارش‌های شفافیت گوگل از سال 2009 همواره میزان درخواست‌های دولت‌ها رو به افزایش بوده و سیری صعودی را در پیش گرفته است.

اکثر این درخواست‌ها از طرف قضات، نیروهای پلیس و سیاست‌مدارانی است که بخشی از اطلاعات منتشرشده در فضای آنلاین را نامعتبر دانسته و آنها را امری مخدوش‌کننده برای اعتبار خود می‌دانند و به همین دلیل از گوگل می‌خواهند که آن‌ها را پاک کند یا در جستجوهای آنلاین نشان ندهد.

سوزان اینفانتینو، یکی از مدیران حقوقی گوگل، به مناسبت انتشار نهمین گزارش شفافیت این کمپانی در یادداشتی در وبلاگ رسمی گوگل بیان کرده که در چهار سالی که از انتشار این گزارش‌ها گذشته، یک روند همیشه جاری وجود داشته و آن درخواست دولت‌ها برای حذف محتوای سیاسی است.

ایالت متحده آمریکا همچنان از لحاظ میزان درخواست‌های سانسور از گوگل، پیشتاز است.

در نیمه دوم سال 2013 بیشترین نرخ رشد درخواست‌ها از سوی دولت‌هایی نظیر ترکیه و روسیه بوده که با تصویب قوانین مرتبط با سانسور آنلاین، با جدیت بیشتری به دنبال حذف محتوایی هستند که بر اساس قوانین داخلی آن‌ها محتوای مجرمانه محسوب می‌شود. درخواست‌های دولت آمریکا و فرانسه هم در این بازه زمانی به ترتیب 70 و 81 درصد افزایش یافته است.
تازه ترین ها
مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.

ثبت
1403/12/07 - 07:48- اروپا

ثبت 100 حمله سایبری علیه رسانه‌های اوکراینی در طول جنگ با روسیه

کارشناسان اعلام کردند که حداقل 100 حمله سایبری علیه رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران اوکراین طی 3 سال پس از آغاز جنگ با روسیه رخ داده است.

هشدار
1403/12/07 - 07:45- آسیا

هشدار آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری کوانتومی

آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد آماده‌سازی برای مقابله با حملات سایبری کوانتومی علیه داده‌های حیاتی هشدار داد.