بیتمکس به روند احراز هویت خود سرعت بخشید
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دیکریپت، کاربرانی که تا تاریخ اعلامشده، نسبت به احراز هویت کامل خود اقدام نکنند، امکان انجام معاملات در پلتفرم بیت مکس را نخواهند داشت. از سوی دیگر، کاربرانی که تا ۴ دسامبر (۱۴ آذر) احراز هویت خود را در صرافی کامل نکرده باشند، امکان برداشت سرمایه را از دست خواهند داد.
بیت مکس از ۲۸ اوت (۷ شهریور) امسال، برنامه احراز هویت کاربران موسوم به «UVP» را آغاز کرده است. برای احراز هویت در بیت مکس، کاربر موظف به ارائه تصویر کارت شناسایی، احراز محل زندگی، ارسال سلفی و پاسخ به چند سؤال در ارتباط با مبدأ سرمایههای خود است. بهگفته بیت مکس، روند احراز هویت حدود ۵ دقیقه طول میکشد و بسیاری از کاربران این صرافی تا به حال این پروسه را به پایان رساندهاند. بن رادکلیف (Ben Radclyffe)، مدیر بخش بازرگانی شرکت «100x Gruop»، در اطلاعیهای عنوان کرد:
تا به اینجا ۵۰ درصد از مشتریان ما این روند را به اتمام رساندهاند. این روند از هر جنبه موفقیتآمیز بوده است.
شایانذکر است که شرکت 100x Gruop هلدینگ مادر بیت مکس و از زیرشاخههای شرکت اچدی آر گلوبال تریدینگ (HDR Global Trading) است.
از ۵ نوامبر، کاربران بیت مکس تنها با احراز هویت کامل میتوانند نسبت به ثبت موقعیت معاملاتی جدید یا افزایش موقعیتهای معاملاتی فعلی خود اقدام کنند. این در حالی است که کاهش یا بستن موقعیت سرمایهگذاری توسط کاربران تأیید نشده همچنان میسر خواهد بود. بهعلاوه، سفارشات در انتظار تأییدی که مجوز کاربر را بالاتر میبرند هم متوقف خواهند شد.
اگر پس از ۴ دسامبر، همچنان موقعیتی باز در یک حساب تأیید نشده بیت مکس داشته باشید، این صرافی با بررسی حساب، مستقیماً با شما تماس خواهد گرفت تا روند بستن موقعیت سریعتر انجام گیرد. این صرافی در اطلاعیه خود عنوان کرد:
اتفاقات اخیر الزام برای بهکارگیری جدی و مطابقِ قانون سیاستهای شناخت مشتری و احراز هویت را پررنگتر کرد. این دوره، دورهای از تغییرات سریعتر برای 100x Groupو پلتفرم بیت مکس است. باید از مشتریان خودمان و فعالان این صنعت برای حمایتی که در هفتههای گذشته از ما داشتند تشکر کنیم.
سیاستهای تازه شناخت مشتری بیت مکس، این امکان را به آنها میدهد تا طیف گستردهتری از خدمات را برای کاربران خود ارائه کنند. ازجمله این خدمات میتوان به اجرای سازوکارهای انحصار وراثت در زمان مرگ یکی از سرمایهگذاران اشاره کرد.
طی ماههای گذشته، صرافیهای ارزهای دیجیتال از جانب مراجع قانونگذاری در نقاط مختلف جهان تحتفشار قرارگرفتهاند. عمده این فشارها پس از الزام کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) مبنی بر احراز هویت و اجرای سیاستهای شناخت مشتری به صرافیها تحمیل شد.
شرکت تحلیلی سایفرتریس (Ciphertrace)، چندی پیش در گزارش خود عنوان کرده بود که ۵۶ درصد از صرافیهای ارزهای دیجیتال سیاستهای شناخت مشتری ضعیفی دارند.