بیانیه وزارت امور خارجه کره شمالی درباره انگیزه شوم ایالاتمتحده از اتهامپراکنی سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان به نقل از وزارت امور خارجه کره شمالی؛ این روزها ایالاتمتحده تلاش مذبوحانهای برای جلبتوجه جامعه بینالمللی با انتشار شایعه "تهدید سایبری" از سمت کره شمالی را انجام میدهد.
برای مثال، مقامات عالیرتبه دولت ایالاتمتحده همچون معاون مشاور امنیت ملی در امور سایبری و فناوریهای نوظهور در شورای امنیت ملی و مدیر اف بی آی و موارد مشابه، بهطور بیاساسی تنها در اوت گذشته شروع به بهانهجویی از کره شمالی کردهاند.
ایالاتمتحده طرحی را از جلسه کارگروه با عوامل کره جنوبی طراحی کرده و تلاش کرده است تا مرکز توجه را به "تهدید سایبری" از سوی کره شمالی معطوف کند. وزارت خارجه ایالاتمتحده اخیراً اخباری را نیز در مورد حمایت از آموزش امنیت سایبری متحدانش منتشر کرده است.
اما این موضوع که آمریکا به انتشار شایعه "تهدید سایبری" از سوی کره شمالی بپردازد، موضوع دیروز و امروز نیست. ایالاتمتحده از ابتدای سال 2010 به "تهدیدات سایبری" از سوی این کشور اشاره کرده است و در 10 سال گذشته از راههای مختلف ازجمله صدور هشدار، انتشار گزارشهای تحقیقاتی و ارائه تجزیهوتحلیلهای سایبری، کره شمالی را به "جنایت سایبری" متهم کرده است.
اما انگیزه باطنی ایالاتمتحده که اینقدر ناامیدانه به تبلیغ «تهدید سایبری» از سوی کره اصرار دارد، چیست؟
فضای مجازی دستاورد علمی و فناوری بشر است که هماکنون در حال تبدیلشدن به یک بخش کاملاً ضروری در زندگی همگان بوده و همچنین در گسترش و توسعه مبادلات و همکاری بین کشورها نیز بسیار مؤثر واقع شده است.
ایالاتمتحده نیز برای خدشهدار کردن وجهه خارجی کره شمالی و توجیه اشارهای خود علیه کره شمالی از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند و حتی از فضای سایبری نیز برای رسیدن به اهداف خود سوءاستفاده میکند.
ایالاتمتحده تا آنجا پیش رفته است که ادعا کرده کره شمالی دادههای توسعه واکسن کرونا را دزدیده است.
یکی دیگر از مظاهر سیاست خصمانه ضد کره شمالی با هدف "اهریمن سازی" دولت کره شمالی، سوء استفاده حتی از فضای مجازی به عنوان ابزاری برای تحقق فشار علیه این کشور است.
بااینحال، نیرنگ پست ایالاتمتحده اکنون دیگر نمیتواند کارساز باشد.
لازم به ذکر است این ایالاتمتحده بود که برای اولین بار مفهوم جنگ سایبری را ابداع کرد و با استقرار نیروهای بسیار که قادر به انجام جنگ سایبری بودند، فضای سایبر را به یک منطقه جنگی دیگر تبدیل کرد.
بنابراین، ایالاتمتحده باید بهعنوان جنایتکارترین کشور سایبری جهان، امپراتوری هک و امپراتوری شنود نامیده شود.
ذکر این نکته که سرقت فناوری اصلی توسط آژانس امنیت ملی ایالاتمتحده از طریق 1000 حمله سایبری عجیبوغریب به دانشگاه فناوری Xibei، چین، برای جهانیان فاش شد نیز خالی از لطف نخواهد بود.
واقعیت بهعنوان مدرکی گویا است که ایالاتمتحده مغز متفکر تمام "تهدیدات سایبری" در این سیاره است.
ایالاتمتحده با تمام سوابق جنایی خود اکنون قصد دارد خود را بهعنوان پلیس سایبری بینالملل معرفی کند و این اوج گستاخی است.
وزارت امور خارجه کره شمالی اعلام کرده هنگامیکه ایالاتمتحده شایعاتی در مورد "تهدید سایبری" منتشر میکند و جامعه بینالمللی را بهطورکلی فریب میدهد، ما هرگز تماشاچی بیکار نخواهیم ماند.
ما پروندهای از تمام جنایاتی که ایالاتمتحده مرتکب شده را نگه میداریم تا با آن تسویهحساب کنیم.