about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بومی سازی سامانه های راداری در کره جنوبی

پژوهشگران کره ای به منظور کاهش وابستگی این کشور به محصولات نظامی خارجی، شروع به تولید رادارهای بومی کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کره جنوبی به علت فناوری تشخیص رادای بومی از سامانه های راداری خارجی استفاده می کند. برای مثال می توان به نمونه ی مخصوص تشخیص پهپادهای آن اشاره کرد که از شرکت «RADA» رژیم صهیونیستی و «Blighter» انگلیس تهیه می شوند.

برای رفع مسئله ی بالا و کاهش وابستگی گروهی از پژوهشگران مرکز تحقیقات همکاری های روباتیک در موسسه «DIGST»، نوعی سامانه راداری توسعه دادند که می تواند پهپادهای بسیار کوچک را از فاصله ی 3 کیلومتری تشخیص داده و ردیابی کند.

پژوهشگران مذکور توضیه دادند آنها به تحقیقات خود ادامه می دهند تا بتوانند سامانه هایی راداری برپایه الگوریتم های بسار دقیق و فناوری کاملا بومی کره ای ایجاد کنند. اولین نمونه ای این رادار در سال 2016 آزمایش شد و تنها می توانست از فاصله ی 200 متری هدف را تشخیص بدهد؛ اما دستاورد مذکور هم اکنون در سطح نمونه های جهانی ارتقا یافته و امکان شناسایی را از فاصله 3 کیلومتری دارد.

سامانه راداری مذکور در بازه فرکانسی 12 تا 18 گیگاهرتز فعالیت می کند که امکان پردازش را با دقت بسیار بالا فراهم می آورد.  در این محصول با استفاده از فناوری «AESA»، موقعیت پهپادها شناسایی شده و شعاع مناطق زیر نظر به حداکثر خود می رسد. همچنین به کمک الگوریتم «شبکه های خصمانه تولیدی» (GAN) –که نسل بعدی یادگیری ماشینی به حساب می آید- امکان تشخیص هدف در زمان واقعی فراهم شده است.

اجزا سخت افزاری رادار مذکور مانند آنتن های فرستنده و گیرنده و پردازش سیگنال به طور کامل با همکاری شرکت های کره جنوبی و به شکل بومی طراحی و تولید شده اند.

پژوهشگران هم اکنون به انتقال دستاورد خود به شرکت های دفاعی کره ای و بین المللی فکر می کنند.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.