about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به عقیده بسیاری از منتقدان، گوگل پیکسل 7 پرو یکی از بهترین گوشی‌های ساخته شده در سال 2022 هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به عقیده بسیاری از منتقدان، گوگل پیکسل 7 پرو یکی از بهترین گوشی‌های ساخته شده در سال 2022 هستند. اما یک نکته جالب در مورد این گوشی خاص وجود دارد. بنابر گزارشی که به تازگی منتشر شده است، گوگل بیش از نیمی از قطعات سخت‌افزاری مورد نیاز برای ساخت پیکسل 7 پرو را از سامسونگ خریده است. این بدان معنی است که خرید این گوشی در واقع بیشتر از هر شرکتی به سامسونگ سود می‌رساند.

گوگل پیکسل 7 پرو یکی از بهترین گوشی‌های ساخته شده تا به امروز است. این گوشی در هر دو بخش نرم‌افزار و سخت‌افزار، ساختار بسیار کم‌نقصی دارد که موجب شده کاربران بیشتری نسبت به نسل‌های قبلی پیکسل نیز به آن تمایل پیدا کنند.

اما همانطور که عنوان شد این گوشی به نوعی یک محصول ویژه گوگل است که در همکاری مستقیم با سامسونگ ساخته شده است. گزارش مذکور که توسط موسسه معتبر آماری CounterPoint منتشر شده، به این نکته اشاره دارد که نزدیک به 413 دلار آمریکا برای ساخت یک دستگاه گوشی گوگل پیکسل 7 پرو هزینه می‌شود. این هزینه شامل قطعات داخلی و دیگر هزینه‌هاست. این گزارش همچنین جزئیاتی جالب از این دستگاه را نشان می‌دهد. برای مثال در ساخت نسخه 128 گیگابایتی گوگل پیکسل 7 پرو از قطعات ساخت سامسونگ استفاده شده است.

pixel7pro-2.jpg

کمپانی کره‌ای در این گوشی وظیفه تأمین نمایشگر 6.7 اینچی AMOLED را بر عهده داشته که خود نزدیک به 20 درصد از ارزش سخت‌افزاری دستگاه را شامل می‌شود. اما نمایشگر تنها قطعه بزرگ و پرارزش پیکسل 7 پرو نیست؛ گوگل وظیفه ساخت تراشه Tensor G2 به عنوان مغز پردازشی دستگاه را نیز بر عهده سامسونگ گذاشته که علاوه بر ساخت تراشه، بخش مهمی از طراحی آن را نیز در همکاری با شرکت کره‌ای انجام داده است.

مضاف بر این سامسونگ وظیفه تأمین سنسور دوربین پشت دستگاه را نیز بر عهده داشته که یک سنسور شناخته شده یعنی همان مدل معروف ISOCELL GN1 است که پیش از این در Pixel 6 Pro نیز به کار گرفته شده بود. همچنین سنسور تله فوتو 5x گوشی Pixel 7 Pro نیز ساخت سامسونگ است و در جلوی دستگاه و حفره نمایشگر نیز شاهد استفاده از سنسور سلفی هستیم که در شرکت کره‌ای طراحی و ساخته شده است. ماژول حافظه رم دستگاه نیز توسط سامسونگ ساخته شده تا حلقه مهمترین قطعات پیکسل 7 پرو را تکمیل کند.

با وجود تفاسیر فوق سامسونگ 51 درصد از هزینه تأمین قطعات برای گوشی پیکسل 7 پرو را به جیب می‌زند. نکته جالب دیگر این است که بزرگترین تأمین کننده بعد از سامسونگ شرکت مایکرون است که تأمین کننده حافظه داخلی دستگاه است که تنها 5 درصد از ارزش قطعات دستگاه به حساب آن واریز می‌شود.

به هر حال این محصول به خوبی نفوذ و کیفیت قطعات سامسونگ را نشان می‌دهد که توانسته حتی از پس تأمین قطعات شرکت سخت‌پسندی مانند گوگل نیز به خوبی برآمده و به بزرگترین تأمین کننده سخت‌افزاری گوشی‌های هوشمند ساخت این شرکت تبدیل شود.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.