به اشتراک گذاری تهدیدات امنیت سایبری در فیسبوک
شرکت فیس بوک در گزارشی از خود عنوان داشت: "بسیاری از متخصصان امنیتی تا حد زیادی با تکیه بر روشهای دستی به جمع آوری و تجزیه و تحلیل آخرین تهدیدات امنیتی سایبری میپردازند، همانند جمع آوری اطلاعات مهم در مورد بدافزارهای مخرب و هرزنامهها. اما متخصان امنیتی ما پلت فرمی با نام ThreatExchange را طراحی کردهاند که با کمک آن سازمانهای مختلف میتوانند اطلاعات خود در مورد تهدیدات جدید امنیت سایبری را ثبت کنند و آنها را به اشتراک بگذارند."
این اطلاعات میتوانند شامل انواع جدیدی از حملات هک، حملات فیشینگ و فعالیتهای مخرب باشند و این احتمال وجود دارد که تا به حال بسیاری از کاربران آنها را تجربه نکرده باشند.
در حال حاضر شرکت فیسبوک با استفاده از یک چارچوب تجزیه و تحلیلی با نام "ThreatData"، به کشف و مقابله با کلاهبرداری و جرایم در فضای مجازی میپردازد. اما با رشد میزان حملات سایبری، فیس بوک بر این باور است که باید ارتباط بهتری بین شرکتها برقرار شود.
در همین ارتباط مارک هامل، مدیر زیرساخت تهدیدات فیس بوک میگوید: "ما با استفاده از این روش به سرعت متوجه شدیم که به اشتراک گذاری اطلاعات با یکدیگر، راز شکست دادن باتنتها است، چرا که بخشهایی از آنها در خدمات مربوط به ما میزبان میشوند و هیچ یک از ما تصویر کاملی از آنها را نداریم."
بسیاری از شرکتهای رده بالا برای به اشتراکگذاری اطلاعات خود در مورد حملات هک و یا تهدیدات امنیتی سایبری با یکدیگر، به پلت فرم اختصاصی ThreatExchange پیوستهاند. از جمله این شرکتها میتوان به دراپ باکس، توییتر و یاهو اشاره کرد.
دادههای ThreatExchange شامل اطلاعاتی است که به طور آزادانه در دسترس هستند، مانند اسامی دامنه ارسال هرزنامه و یا نمونه هایی از بدافزارهای مخرب.
علاقهمندان برای پیوستن به پلت فرم ThreatExchange باید به وبگاه فیسبوک مراجعه کرده و فرم مربوطه را پر نمایند.