about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بمب‌های سایبری آمریکا، کار نمی‌کنند

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان مدعی هستند واحد جنگ سایبری آمریکا، هنوز مجموعه کاملی از بدافزارها را برای هدف قرار دادن اعضای داعش، تولید نکرده و اعلان رسمی آغاز جنگ سایبری علیه داعش، یک موضوع نمایشی است. به اعتقاد آن‌ها، حملات سایبری آمریکا علیه گروه تروریستی داعش تاکنون نتایج موفقیت‌آمیزی در بر نداشته و دستاوردهای آن، کمتر از میزان انتظار است.
اشتون کارتر، اوایل سال جاری میلادی، از به‌کارگیری رسمی بمب‌های سایبری علیه داعش خبر داد و مدعی شد که آمریکا، یک جنگ سایبری تمام‌عیار را علیه این گروه تروریستی در عراق آغاز کرده است. حال و بعد از گذشت چند ماه از اعلام آمریکا، ظاهراً توانایی‌های سایبری این گروه تروریستی، فراتر از انتظارها بوده و راهبرد آمریکا در این راه، غلط از آب در آمد. البته کارتر در آن زمان، به نحوه به‌کارگیری این تجهیزات سایبری علیه داعش، اشاره‌ای نکرد و همین موضوع، از دلایل بروز ابهام در پرونده این جنگ سایبری است.
واشنگتن‌پست در گزارشی که اخیراً آن را منتشر کرد، ضمن انتقاد از سیاست‌های اتخاذ شده سایبری واشنگتن علیه گروه داعش، این سیاست‌ها را فاقد کارایی لازم قلمداد کرد. برخی کارشناسان، یکی از دلایل عدم موفقیت سیاست‌های سایبری آمریکا علیه داعش را، نداشتن مدل منظمی در فرایند عملکردی داعش عنوان می‌کنند. آن‌ها معتقدند هکرهایی که با پشتوانه دولتی فعالیت می‌کنند، الگوی مشخصی برای فعالیت دارند و همین موضوع، سبب راحت‌تر شدن مقابله با آن‌ها می‌شود، اما داعش در فضای سایبری، همانند فضای واقعی، تقریباً به صورت چریکی عمل می‌کند و همین موضوع، این جنگ را سخت‌تر کرده است. ادوارد کاردون (Edward Cardon)، از مقامات ارشد نظامی و اطلاعاتی آمریکا نیز در سخنانی که برای اولین بار از زبان یک مقام ارشد نظامی آمریکایی مطرح شد، عنوان کرد که این جنگ، به پیروزی منجر نخواهد شد.
در پایان باید به این نکته اشاره کرد که موضوع مذکور، می‌تواند سرآغاز تغییر رویه در نوع مبارزه ظاهری آمریکا با داعش باشد. آمریکا در آغاز اعلان جنگ، مدعی شد که این توانایی را در اختیار دارد تا تمامی زیرساخت‌های ارتباطی داعش را در مدت کوتاهی از کار بیندازد و این‌گونه اظهارنظرها در مورد شکست طرح از جانب آمریکایی‌ها، کمی مشکوک به نظر می‌رسد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.