about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بلومبرگ طی گزارشی نوشت: جنگ دیجیتالی، ممکن است یکی از گزینه های ایران برای انتقام از آمریکا به دلیل شهادت سردار سلیمانی باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به نقل از بلومبرگ، در حالی که ایران وعده داده که انتقام حمله هوایی آمریکا به سردار سلیمانی را خواهد گرفت، به گفته ناظران، جنگ دیجیتالی ممکن است یکی از گزینه‌های حمله مستقیم ایران به منافع آمریکا باشد.

جیمی لوئیز، معاون مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن که در زمینه امنیت سایبری فعالیت می‌کند گفت: «من اطمینان دارم که هکرهای ایرانی فهرستی از عملیات سایبری را (علیه منافع آمریکا) آماده کرده‌اند. اگر آن‌ها بتوانند اهداف درست امریکایی را شناسایی کنند، حملات سایبری می‌تواند وسوسه انگیز باشد.»

میلان پاتل، افسر ارشد فن‌آوری بخش سایبری اف بی آی نیز می‌گوید نگران است که در گام بعدی چه رخ خواهد داد، زیرا ایران در گذشته نشان داده که به هدف قراردادن زیرساخت های حیاتی علاقمند است. «حمله به نیروگاه های برق می‌تواند موجب بیشترین خسارت در دنیای واقعی شود.»

حملات سایبری همچنین می‌تواند برای ایجاد تأثیرات مختل کننده شود که بر زندگی میلیون‌ها آمریکایی تأثیر بگذارد. در دنیای متکی به رایانه، هکرها می‌توانند به راحتی موجب بسته شدن بنادر، ایجاد اختلال در شبکه‌های حمل‌ونقل و باز شدن سدها شوند.

بر اساس این گزارش ایران قبلا نشان داده که تمایل به استفاده از این نوع حملات دیجیتالی برای هدف قرار دادن برخی از بزرگ‌ترین بانک‌های جهان، بزرگ‌ترین تولید کننده نفت جهان و امپراتوری کازینویی سندز دارد.

شواهد حاکی از اقدامات تلافی‌جویانه سایبری ایران روز 4 ژانویه و زمانی آشکار شد که سایت اینترنتی برنامه کتابخانه فدرال آمریکا توسط هکرهای ایرانی هک شد و پیام‌هایی ضدآمریکایی بر روی آن قرار گرفت. این سایت از آن روز از دسترس خارج شده است.

در سال 2013 میلادی، هکرهای ایرانی به سیستم کنترل یک سد کوچک در نیویورک نفوذ کرده بودند، هرچند نتوانستند کنترل دروازه ورودی را که میزان آزادسازی آب را تنظیم می‌کند در اختیار بگیرند. مشخص نیست که هکرهای ایرانی قصد داشتند آب سد را آزاد کنند یا خیر.

به گفته نورمن رول، مأمور سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) قطعاً حملات سایبری در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت. استراتژی سایبری ایران به دنبال تحقق 3 هدف خواهد بود: تنبیه آمریکا، بازدارندگی جهت جلوگیری از حملات آینده آمریکا و تقویت وجهه ایران.

لوئیز افزود، اگر ایرانیان تصمیم به تلافی از طریق حمله سایبری بگیرند، احتمالاً هدفی چشمگیری و پر سر و صدا را انتخاب خواهند کرد. «سؤال اصلی اینجاست: آیا آن‌ها یک هدف نمادین بانک‌ها را انتخاب می‌کنند؟ یا تلاش خواهند کرد هدفی نمادین و در عین حال مختل کننده را بر گزینند.» باید منتظر ماند و دید.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.