about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

چین نخستین برنامه اجرایی مخصوص واقعیت مجازی خود را منتشر کرد. این کشور تصمیم دارد تا ۲۰۲۶ میلادی بیش از ۲۵ میلیون دستگاه با ارزش بیش از ۳۵۰ میلیارد یوان(۴۸.۲۰ میلیارد دلار) را صادر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، ۵ وزارتخانه چین به رهبری وزارت صنعت و فناوری اطلاعات برنامه مذکور را منتشر کرده و واقعیت مجازی را به عنوان یک صنعت کلیدی برای اقتصاد دیجیتال در چهاردهمین برنامه ۵ ساله توسعه کشور اعلام کرده است.

در برنامه مذکور در تعریف واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی نیز گنجانده شده اند. این نخستین برنامه اجرایی است که بلندپروازهای چین را برای تبدیل شدن به رهبر جهان در حوزه واقعیت مجازی نشان می دهد و اهداف با جزئیات مشخص را تعیین می کند.

البته در برنامه مذکور مشخص نشده تعیین هدف صادرات ۲۵ میلیون دستگاه به معنای صادرات سالانه است یا کل صادرات در بازه اکنون تا ۲۰۲۶ میلادی است.

طبق آمار موسسه IDC، در نیمه نخست سال جاری میلادی چین بیش از نیم میلیون دستگاه واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را بارگیری کرده است. این طرح شامل هدفی برای افزایش ارزش صنعت به بیش از ۳۵۰ میلیارد یوان است که به گفته وزارتخانه ها شامل فروش سخت افزار و نرم افزار نیز می شود.

آکادمی اطلاعات و ارتباطات چین (یک سازمان مشاوره دولتی) نیز طی گزارشی که دیروز منتشر شده، اعلام کرد هدف چین از طرح ریزی این برنامه را باید با توجه به وضعیتی بررسی کرد که طی آن دولت های آمریکا و کره جنوبی واقعیت مجازی را به عنوان یک صنعت مهم تعریف کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.