برگزاری 6 دوره مانور عملیاتی سایبری
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس پلیس فتا كشور ضمن حضور در دومین دوره کوثر 1394 ویژه مدیران میانی پلیس فتا استان ها، با اشاره به تدوین سند راهبردی دوم این پلیس، اظهار داشت: پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی در سال 89 به صورت رسمی كار خود را آغاز كرد و بعد از یك سال موفق شد در 34 استان و بعد از دو سال در بیش از 76 شهرستان با بیش از 200 هزار نفر جمعیت، مستقر شود.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی 11 آزمایشگاه ادله دیجیتال در حوزه فارنزیك ، شبكه و كامپیوتر، بیان كرد: این آزمایشگاه ها به علت برخورداری از تجهیزات فنی از نادرترین آزمایشگاه ها در كشور است .
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینكه در فتا نیروهای علمی و متخصص مشغول به كار می باشند، گفت : بیش از 82 درصد كاركنان پلیس سایبری كشور ، كارشناس و مهندس فنی هستند .
سردار هادیانفر ضمن بیان اینكه پلیس فتا پنج دوره از ایجاد تا تكامل طی كرده است و در حال حاضر در دوران تكامل خودش به دنبال ایجاد مشاركت بیش تر مردم در تامین امنیت فضای مجازی می باشد ، بر رعایت حقوق شهروندی و استفاده بیش تر از توان همیاران این پلیس تاكید كرد .
رئیس پلیس سایبری كشور با اشاره به اینكه روابط مطلوبی در راستای راهبردهای بین المللی كشور برای پی جویی جرایم سایبر فراملی با پلیس سایبر كشورهای دنیا برقرار شده است ، تصریح كرد : در حوزه تشخیص و پیشگیری ، مبارزه با جرایم سایبری ، استناد پذیری ادله ؛ در غالب ایجاد و توسعه روابط دیپلماسی سایبری اقدامات عملیاتی مثمر ثمری صورت گرفته است و به دلیل رشد قارچ گونه جرایم و فناوری های نوین در فضای سایبر ،همه كشورها نیازمند توسعه این روابط هستند .
سردار هادیانفر ضمن تاكید بر حوزه دیپلماسی سایبری ، به نشست 2015 با عنوان "جرایم در دنیای به هم پیوسته " با حضور 46 كشور جهان در ایران اشاره كرد و بیان داشت : در عملیات « پانجیا 8» در خصوص برخورد با سایت ها و كسانی كه داروهای غیر مجاز عرضه می كنند جمهوری اسلامی ایران جایگاه دوم را از حیث توانمندی عملیاتی ، كشفیات و دستگیری در بین كشورهای جهان بدست آورده و از طریق مركز مقابله با جرایم سایبری سازمان اینترپل مورد تقدیر قرار گرفته است .
رئیس پلیس فتا ناجا در ادامه با اشاره به اینكه وجود آموزش برای انطباق سازمان با محیط بیرونی بسیار مهم است بر سرمایه گذاری پلیس فتا در رشد و ارتقاء آموزش كاركنان خود تاكید كرد و گفت : در این خصوص 89 دوره شامل 49 دوره تخصصی ، 26 كارگاه آموزشی و 24 كارگاه اشتراك دانش جهت كاركنان پلیس فتا برگزار گردیده و 7 مرحله آزمون نیز در خصوص چالش های سایبری بین پرسنل به عمل آمده است.
این مقام ارشد انتظامی با تاكید بر چالش های اصلی در رد یابی و پی جویی جرایم سایبری در دنیا از برگزاری 6 دوره مانور عملیاتی سایبری در پلیس فتا سراسر كشور كه به صورت تخصصی برگزار شده است ، خبر داد و در ادامه به دستاوردهای پلیس سایبری كشور شامل ارتقاء امنیت و احساس امنیت در فضای مجازی ، دشوار نمودن نحوه ارتكاب جرم ، افزایش قدرت كشف به وقوع و اسناد پذیری ادله دیجیتال اشاره كرد .
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا ضمن بیان اینكه امنیت فرایندی است كه همه مردم ، دستگاه ها و نهادها در آن نقش جدی ایفا می كنند ، در خاتمه اظهار امیدواری كرد : تمام افراد جامعه باید در تامین امنیت همراه با پلیس مشاركت نمایند تا با ایجاد پلیس جامعه محور شاهد وقوع كمترین جرایم و آسیب های اجتماعی در كشور باشیم .