برگزاری جشنواره نوآوری در تلآویو
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ پس از یک وقفه 3 ساله، جشنواره نوآوری «DLD» در تلآویو برگزار میشود. این جشنواره در اکسپو تلآویو، تئاتر ملی هابیما و نقاط مختلف شهر برگزار میشود.
هزاران بازدیدکننده از سراسر جهان، در کنار استارتآپهای پیشگام، مدیران با فناوری پیشرفته، سرمایهگذاران بینالمللی، رهبران و کارآفرینان جوان، همگی گرد هم خواهند آمد تا نگاهی اجمالی به آینده فناوری بینبخشی داشته باشند.
به گفته محققان، علاوه بر کنفرانس حرفهای، شامل سخنرانیها و جلسات جذاب با موضوعات بیشمار، کنسرت مشترک ارکستر فیلارمونیک اسرائیل و گروههای موسیقی پیشرفته، جلسات فنآوری پیشرفته، تورهای آشپزی، تورهای پیادهروی تاریخی در محله «Neve Tzedek» و جلسات یوگا و ورزش نیز برگزار خواهد شد.
این سخنرانیها و پنلها با رهبری چهرههای برتر فناوری اسرائیل و سراسر جهان به موضوعات مختلفی مانند فناوری پیشرفته فلسطینی معاصر، زنان پیشرو در فناوری پیشرفته، نوآوری در فناوری غذایی و سلامت دیجیتال و پاسخ احتمالی به این سؤال که چه زمانی بشر برای همیشه زنده خواهد ماند، میپردازند.
فستیوال نوآوری DLD زاییده فکر یوسی واردی (Yossi Vardi)، کارآفرین فناوری اسرائیلی و امیر راپاپورت (Amir Rapaport)، بنیانگذار کنفرانس جهانی سایبرتک است. این کنفرانس از حمایت «Discount Bank»، سازمان نوآوری اسرائیل و دانشکده مدیریت کولر (Coller) در دانشگاه تلآویو برخوردار است.
یوسی واردی گفت :
«این دهمین بار است که جشنواره برای نمایش صنعت فناوری پیشرفته اسرائیل برای دهها هیئت بینالمللی طراحی شده است. ما میخواهیم موقعیت اسرائیل را به عنوان کشور پیشرو در صنعت فناوری پیشرفته تقویت کنیم، تلآویو را به عنوان یکی از مراکز اصلی جهانی آن قرار دهیم و درها را به روی استارتآپها و صنعت بینالمللی بگشاییم.»
دان امیرام (Dan Amiram)، رئیس دانشکده مدیریت کولر در دانشگاه تلآویو، از مشارکت این دانشکده ابراز هیجان کرد و افزود که این دانشکده ستون مهمی از اکوسیستم فناوری اسرائیل و جهانی است.
امیرام تصریح کرد :
«اعضای هیأت علمی، محققان و اساتید در کنفرانس شرکت و سخنرانیهایی ارائه خواهند کرد و اطلاعاتی را در مورد موضوعاتی که در حال حاضر در خط مقدم تحقیق و فناوری قرار دارد، به اشتراک خواهند گذاشت که برای تصمیمگیریهای آینده کارآفرینان، سرمایهگذاران، شرکتها و سازمانهای بخش خصوصی و دولتی مهم است.»
حنان برند (Hanan Brand)، معاون و رئیس بخش استارتآپ در سازمان نوآوری اسرائیل نیز در این خصوص مدعی شد که کارآفرینی فنآوری رژیم صهیونیستی زیرساخت موفقیت عظیم فناوریهای پیشرفته محلی و موتور رشد اقتصاد اسرائیل در دهه گذشته است.
برند همچنین کاهش مداوم تعداد و تنوع استارتآپهای جدید در اسرائیل را که در چند سال گذشته مشاهده شده، تصدیق کرد و گفت :
«برای حفظ مزیت رقابتی اسرائیل بهعنوان «کشور استارتآپ»، ما باید برای افزایش سرمایهگذاری خصوصی و عمومی در شرکتها در مراحل اولیه و پیشبنیاد، فعالیت کنیم و کارآفرینی اسرائیلی را به اوج بازگردانیم.»