about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات امنیتی و متخصصین برای تبادل اطلاعات، بحث در مورد روش‌ها و نظریات مربوط به پیشرفت سایبر در تل‌آویو گرد هم جمع شدند. اجلاس بین‌المللی امنیت سایبر در دانشگاه تل‌آویو از ۲۲ ژوئن تا ۲۵ این ماه برگزار می‌شود. مهم‌ترین شرکت‌های پشتیبانی‌کننده‌ی این اجلاس عبارت‌اند از:
چک پوینت، لاکهید مارتین، گروه امنیتی 8، مایکروسافت، اینتل، آی بی ام، کوالکوم، ورینت، صنایع هوافضای اسرائیل، آر‌اس‌اِی، ثتاری، یاتا، سوفوس، سایبرآرک.

از مهم‌ترین سخنرانان اجلاس می‌توان به افراد زیر اشاره کرد:
نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل
موشه یعلون؛ وزیر دفاع اسرائیل
اویاتار ماتانیا (Eviatar Matania)، رئیس اداره‌ی ملی سایبر اسرائیل
اسحاق بن اسرائیل (Issac Ben Israel)؛ رئیس مرکز تحقیقات میان‌رشته‌ای سایبر (ICRC)
گیل شوئد (Gil Shwed)؛ رئیس شرکت چک پوینت
ناداو زفریر (Nadav Zafrir)؛ رئیس تیم 8 و فرمانده‌ی قبلی جمع‌آوری اطلاعات ارتش اسرائیل
هاوارد اشمیت (Howard Schmidt)؛ مشاوره قبلی سایبر اوباما و یار کوهن (Yair Cohen)؛ رئیس اطلاعات و سایبر شرکت تجهیزات نظامی البیت سیستمز


مقامات امنیتی، محققان، سیاست‌گذاران، متخصصین سایبری بین‌المللی نیز برای تبادل اطلاعات در این اجلاس گرد هم آمدند. از موضوعات این اجلاس، همکاری‌های بین‌المللی، رازهای موفقیت در سایبر، امنیت سایبر و حریم خصوصی، تهدیدات سایبر و زیرساخت‌ها، بهترین راه‌ها برای حفاظت سایبری از سازمان‌ها، انقلاب سایبر در امور نظامی و مشکلات سایبر است. همچنین در حاشیه‌ی این اجلاس درباره‌ی روابط سایبری میان رژیم صهیونیستی و هند، ایتالیا و سنگاپور بحث می‌شود. مدیریت این اجلاس، بر عهده اسحاق بن اسرائیل است.

 

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.