about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بزرگ‌ترین و مشهورترین مسابقه هک چین به اتمام رسید و در خلال آن بسیاری از برنامه‌ها و سخت‌افزارهای مطرح با استفاده از کدهای مخرب هک شدند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ «کاپ تیانفو» (Tianfu Cup) در شهر «چنگدو» در مرکز چین برگزار شد و در طی آن بسیاری از اهداف بزرگ تسلیم هکرها شدند. ازجمله برنامه‌ها و سخت‌افزارهای هک شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    آیفون ۱۱ پرو با iOS 14
•    سامسونگ گلکسی S20
•    ویندوز ۱۰ ورژن ۲۰۰۴ (ویرایش آوریل ۲۰۲۰)
•    اوبونتو
•    کروم
•    سافاری
•    فایرفاکس
•    Adobe PDF Reader
•    داکر (Community Edition)
•    VMware ESXi
•    QEMU (شبیه ساز و مجازی‌ساز)
•    فرم‌ور روتر TP-Link و ایسوس
هکرهای چینی در قالب ۱۵ تیم در این رقابت شرکت کردند. شرکت‌کنندگان سه فرصت و ۵ دقیقه زمان به ازای هر فرصت داشتند تا به‌وسیله اکسپلویت‌های ابتکاری یا همان کدهای مخرب به اهدف انتخاب‌شده نفوذ کنند. هکرها به ازای هر حمله موفقیت‌آمیز جایزه نقدی دریافت کردند که میزان آن با توجه به هدف و نوع آسیب‌پذیری متغیر بود. 

آن‌طور که در گزارش آمده، هکرها مطابق قوانین رقابت تمامی حفره‌های امنیتی را به شرکت‌ها گزارش داده‌اند و شرکت‌ها قرار است در روزها و هفته‌های آتی به‌روزرسانی‌های امنیتی برطرف‌کننده را منتشر کنند.
برنده رقابت امسال مثل رقابت سال قبل تیمی از غول فناوری چینی Qihoo 360 بود و برندگان جایزه نقدی ۷۴۴ هزار و ۵۰۰ دلاری را بین یکدیگر تقسیم کردند. در این مسابقه درمجموع ۱ میلیون و ۲۱۰ هزار دلار جایزه نقدی اهدا شد. گروه AntFinancial Lightyear Security Lab و محقق امنیتی Pang به ترتیب رتبه دوم و سوم را از آن خود کردند.
 

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.