about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان معتقدند که برنامه جدید، مهارت‌های امنیت سایبری را در تایلند تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ آژانس ملی امنیت سایبری (NCSA) در حال توسعه مهارت‌های امنیت سایبری کار پرسنلی در 7 بخش زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم (CII) از طریق برنامه ایجاد ظرفیت فشرده است، زیرا جنایات سایبری در سراسر جهان تشدید شده است.

مرحله اول برنامه آموزشی، 2250 کارآموز در یک دوره اساسی و تقریباً 1000 متخصص و مدیر در دوره‌های مرتبط را تا سال 2022 هدف قرار می‌دهد.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که حملات سایبری از نظر شدت و مقیاس در سراسر جهان، به ویژه در دوران همه‌گیری و حرکت سازمان‌ها به سمت دورکاری، افزایش یافته‌اند.

براساس قانون امنیت سایبری 2019، آژانس ملی امنیت سایبری مسئول توسعه مهارت‌ها و شایستگی‌های لازم در رابطه با امنیت سایبری برای پرسنل بخش‌های دولتی و خصوصی است تا اطمینان حاصل کند که آنها مطابق با استانداردهای بین‌المللی هستند. این وظیفه مطابق با برنامه عمل اقتصاد دیجیتال و جامعه آن برای سال‌های 2018 تا 2022 است.

چایوات تاناکامانوسورن (Chaiwut Thanakamanusorn)، سیاستمدار تایلندی و وزیر اقتصاد و جامعه دیجیتال و رئیس هیئت مدیره آژانس ملی امنیت سایبری این کشور گفت که حملات سایبری در بین بخش‌های دولتی و خصوصی در سراسر جهان رایج شده است و مجرمان سایبری از سیستم‌های آسیب‌پذیر برای دسترسی به داده‌های حساس شرکت‌ها، به ویژه آنهایی که با زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم سر و کار دارند، سوء استفاده می‌کنند که می‌تواند آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی به کشور وارد کند.

7 بخش اصلی زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم شامل : سازمان‌های امنیت دولتی، خدمات عمومی، امور مالی، مخابرات و فناوری اطلاعات، حمل و نقل و تدارکات، انرژی و مراقبت‌های بهداشتی عمومی هستند.

چایوات اعلام کرد که این بخش‌ها اغلب از طریق بدافزارها و باج‌افزارها از سوی مجرمان سایبری هدف قرار می‌گیرند.

اوایل ماه جاری، بیمارستان دولتی «Phetchabun» داده‌های بیش از 10 هزار بیمار را که از طریق برنامه تحت وب آن سرقت شده بود، مشاهده کرد که گمان می‌رود دارای استاندارد فرعی باشد.

سیاستمدار تایلندی اظهار داشت که توسعه مهارت‌های امنیت سایبری در میان متخصصان و مدیران عامل مهم‌ترین عامل در جلوگیری از حملات سایبری است.

پراچیا چلرموات (Prachya Chalermwat)، دبیرکل آژانس ملی امنیت سایبری گفت که در مرحله اول برنامه تقویت ظرفیت امنیت سایبری، 2250 پرسنل از سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم تحت آموزش‌های اساسی امنیت سایبری قرار خواهند گرفت.

علاوه بر این، آژانس ملی امنیت سایبری در نظر دارد یک دوره در سطح اجرایی برای 50 نفر، یک دوره پروژه امنیت برنامه‌های کاربردی تحت وب باز برای 200 نفر، یک دوره تخصصی عملی برای 200 نفر، یک دوره تخصصی ویژه برای 200 نفر و یک دوره تخصصی برای 300 نفر برگزار کند.

پراچیا توضیح داد :

«این برنامه به منظور توسعه قابلیت‌های پرسنل و ایجاد متخصصان در سطح مشابه سایر کشورها و همچنین حمایت از آنها در دریافت گواهینامه‌های بین‌المللی مربوط به امنیت سایبری طراحی شده است.»

کارشناسان اعلام کردند که تایلند تنها 250 پرسنل امنیت سایبری دارد که دارای گواهینامه امنیت سیستم‌های اطلاعاتی حرفه‌ای، گواهی امنیت اطلاعات برای تحلیلگران امنیت، در مقایسه با حدود 300 پرسنل در مالزی و بیش از 3000 در سنگاپور هستند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.