about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با توجه به اهمیت بالای مسئله تقویت امنیت سایبری برای دولت چین، بی‌شک تقویت ارتش سایبری این کشور، از اولویت‌های اصلی پکن، به شمار می‌رود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هنگامی که ژنرال جوزف دانفورد (Joseph Dunford)، رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات‌متحده، در جلسه اخیر خود با اعضای کنگره، چین را به عنوان بزرگ‌ترین تهدید امنیتی آمریکا، معرفی می‌کرد، بی‌شک، تسلط پکن در حوزه جنگ سایبری را مدنظر داشته است.

به عقیده مقامات امنیتی ایالات‌متحده، دولت چین، مسئولیت غالب حملات هکری بزرگ جهان را بر عهده داشته است و همین امر، مبین روند رو به رشد و پیشرفت این کشور در حوزه جنگ سایبری است. اقدامات سایبری دولت چین، چون ممنوعیت استفاده از وی‌پی‌ان و استفاده از ارزهای الکترونیک، در ماه‌های اخیر، مبین تغییر رویکرد دولتمردان این کشور، نسبت به مسئله تقویت توانمندی‌های سایبری بوده است.

شی جینپینگ، رئیس‌جمهور چین، در سال 2014، با تشکیل گروهی موسوم به پیشگامان مسائل محوری فضای مجازی (Central Cyberspace Affairs Leading Group)، شخصاً کنترل و مدیریت سیاست‌های سایبری این کشور را بر عهده گرفت. وی در راستای تحقق اهداف کلان مقامات این کشور، طی سمپوزیوم امنیت سایبری آوریل 2016، گام‌های عملی دولت برای تقویت توانمندی‌های سایبری این کشور را معرفی کرد.

بی‌شک پکن به چالش امنیت سایبری و امنیت ملی، نگاهی مساوی و برابر دارد. در عصر حاضر، امنیت دولت، اجتماع، زیرساخت‌ها و اشخاص عمیقاً تحت تأثیر حوادث حوزه سایبری قرار دارند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، در صورت بروز تقابل مستقیم میان چین و آمریکا، بخش اعظم درگیری‌ها در فضای مجازی به وقوع خواهد پیوست. از همین روی، پکن در این درگیری، به نیروهای نخبه و آموزش‌دیده نیاز مبرمی خواهد داشت.

بر اساس گزارش نیمسال اول 2017 شرکت Tencent، چین در حال حاضر، به کمبود شدید متخصصان امنیت سایبری دچار است. در سال‌های اخیر، دانشگاه‌های چین، تنها پذیرای 30 هزار دانشجوی رشته امنیت سایبری بوده است. این در حالی است که رشد تقاضا برای نیروهای متخصص حوزه ایمنی سایبری برای حفاظت از زیرساخت‌های این کشور، رقمی بالغ بر 700 هزار نفر بوده است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.