about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بررسی مکالمات صوتی راهپیمایی اربعین امسال

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ آذری جهرمی معاون وزیر ارتباطات با اشاره به امر توسعه در زیرساخت ارتباطات اپراتورهای ایرانی و عراقی گفت: احساس می‌کنم در برقراری ارتباطات صوتی راهپیمایی اربعین امسال با مشکلی مواجه نباشیم.
با اشاره به مذاکرات کمیته اربعین حسینی با طرف عراقی برای بهبود وضعیت ارتباطات تلفنی در این ایام اظهار کرد: بلاشک وضعیت ارتباطات در اربعین سال گذشته بسیار بهتر از سال قبل آن بود و تنها رومینگ همراه اول در روز اول دچار اختلال شد که آن مشکل هم از سمت ما نبود.
معاون وزیر ارتباطات به بخشی از اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت ارتباطات تلفنی در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: دو سال گذشته تبادل ارتباطات ما با عراق در این ایام، از طریق کشوری مثل بلژیک صورت می‌گرفت اما سال گذشته قبل از برگزاری مراسم اربعین حسینی، ارتباطات خود با عراق را از مسیر فیبرنوری مستقیم کردیم و علاوه بر این افزایش تعداد کانال ارتباطی هم داشتیم.
وی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های لازم برای برقراری ارتباطات فراهم‌شده است، ابراز کرد: باید این نکته را در نظر گرفت وقتی جمعیت عظیمی در ایام اربعین به عراق روانه می‌شود، کل سرویس رومینگ با فشار مضاعفی مواجه می‌شود.
او افزود: به‌عنوان‌مثال سال گذشته که سرویس رومینگ یک اپراتور عراقی با مشکل و بار ترافیکی زیادی مواجه می‌شد، تمام کاربران مهمان در شبکه آن (کاربران ایرانی و دیگر مسافران استفاده‌کننده از سرویس رومینگ) بیرون ریخته می‌شدند و به سمت شبکه اپراتور دیگر عراقی هجوم می‌بردند و باعث ایجاد مشکل برای شبکه آن اپراتور می‌شوند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه طرف ایرانی کاری که برای بهبود سرویس باید می‌کرده را انجام داده است، گفت: اپراتورهای داخلی در این زمینه بسیار کمک کردند و حتی اپراتورهای عراقی هم سرمایه‌گذاری زیادی برای ارتقای بسترهای ارتباطی‌شان داشته‌اند زیرا از این محل درآمد کسب می‌کنند.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: بااین‌حال امسال نیز مذاکرات در راستای بهبود وضعیت ارتباطات صورت گرفته و بازهم امر توسعه در شبکه اپراتورها را داشته‌ایم و لذا احساس می‌کنم اما قول نمی‌دهم که در برقراری ارتباطات صوتی امسال با مشکلی مواجه نباشیم.
وی افزود: اما اینکه در برقراری ارتباطات اینترنتی با توجه به فشاری که روی شبکه اپراتورهای عراقی است با مشکلی مواجه نشویم، جای بحث است.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.