برابری هکرهای آمریکایی و اسرائیلی در ابزار صفر روزه
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در نامه وزارت دفاع رژیم صهیونیستی به هکرها و شرکتهای آمریکایی با داشتن تخصص در ایجاد بهرهگیریهای سایبری صفر روزه، نگاهی اجمالی به نحوه کارکرد برخی دولتها برای جلوگیری از افزایش ابزارهای معمول طراحیشده در استثمار مخفیانه آسیبپذیریهای نرمافزاری شده است.
این نامه ناخواسته از دیدگاه برخی گیرندگان که گفتند هیچ ارتباطی با دولت اسرائیل نداشتهاند، عجیب توصیفشده است.
به گفته برخی مقامات دولتی، در این نامه که توسط کنسولگری اسرائیل در نیویورک فرستاده شده، آمده است: «وزارت دفاع دولت رژیم صهیونیستی (GOIMOD) علاقهمند به تحقیق و توسعه آسیبپذیریهای پیشرفته و سوءاستفادههای صفر روزه برای استفاده توسط سازمانهای اجرای قانون و امنیت در طیف وسیعی از سکوها و فناوریهای هدف است. ما علاقهمند به پیمانکاران امنیت سایبری تهاجمی و تدافعی با تمرکز روی تحقیق و توسعه آسیبپذیریها هستیم که باعث میشود وزارت دفاع دولت رژیم صهیونیستی با تیمها و پروژههای مربوطه آشنایی و مشارکت داشته باشد.»
یکی از گیرندگان ناشناس درخواست اسرائیل، آن را "بسیار نامنظم" نامید، درحالیکه دیگران اعلام داشتند که این نامه طبیعی نبود.
تخریب سایبری مطمئن متقابل؟
کارشناسان امنیت سایبری بر این باورند که درخواست غیرمعمول بیپرده بهعنوان یک درخواست استاندارد اطلاعاتی میباشد. پیمانکار دولتی سابق ایالاتمتحده عنوان کرد: «من قبلاً هم تعداد زیادی درخواستهای اطلاعاتی مانند این مورد از سازمانهای دولتی ایالاتمتحده دیدهام.»
بر اساس اطلاعات دولتی، اسرائیل بهعنوان یک قدرت جهانی در زمینه فناوریهای سایبری، حدود 20 درصد از سرمایهگذاریهای خصوصی جهانی را در امنیت سایبری به خود اختصاص داده است. گزارش سال 2016 در مورد این صنعت نشان داد که حدود 430 شرکت امنیت سایبری و میانگین 52 استارت آپ در این بخش بهطور سالانه از سال 2000 در اسرائیل فعالیت دارند.
کارشناسان غربی ادعا کردند که در سال 2010، نرمافزار مخرب استاکس نت بهطور قابلتوجهی باعث اختلال در تأسیسات غنیسازی اورانیوم ایران شد که موقتاً جاهطلبیهای هستهای ایران را عقب راند. اگرچه هیچیک از کشورها بهطور آشکارا مسئولیت این کار را قبول نکردند، اما اعتقاد بر این است که این کرم بهطور مشترک یک سلاح سایبری ساختهشده توسط آمریکا و اسرائیل است.