about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دکتر تقی پور، عضو شورای عالی فضای مجازی در همایش پدافند غیر عامل، درباره تهدیدات و مشکلات سایبری سخنرانی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دکتر رضا تقی پور، عضو شورای عالی فضای مجازی در همایش ملی پدافند غیر عامل اعلام کرد: «با مصون سازی، بخش اعظمی از مشکلات سایبری حل شدنی است. برخی مدیران منتظر هستند تهدیدات مجازی را همانند تهدیدات فیزیکی به چشم ببینند ولی این امری نامریی است. به این دلیل که ماهیت فضای مجازی و بخش اعظمی از این فضا اینترنت است و در زیر ساخت ها نفوذ کرده و یک آسیب پذیری محسوب می شود.»

دکتر تقی پور ادامه داد: «آمار تهدیدات سایبری در حال گسترش و فزونی است و آمریکایی ها اذعان دارند که تهدیدات این فضا بیشتر است. علاوه بر معماری اینترنت و گمنامی آن،  نوآوری های جدید دراینترنت و انتقال سرمایه ها به فضای سایبری، سبب ناامنی آن  در دنیا شده است.این نو آوری ها بسیار سریع است و یکپارچگی اینترنت با ساختارهای نظامی و شهری سبب تهدید امیز شدن این فضا است.»

عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: «منشا بسیاری از حملات به اذعان امریکایی ها قابل شناسایی نیست، البته نو آوری های فوری سبب بروز فرصت نیز هست. فضای ادغام فراگیر بافضای اجتماعی و اقتصادی، سبب تهدید امیز بودن این فضا شده است. سرعت و فروپاشی از راه دور از دیگردلایل ناامنی اینترنت است و وارد شدن حملات سایبری به دنیای فیزیکی می تواند فاجعه امیز باشد. موانع ورود به این فضا محدود است چون بازیگران ناشناخته دارد.»

دکتر تقی پور درباره بعد دیگری از تهدیدات فضای مجازی گفت: «تسلط تهاجمی در دنیای سایبری بیشتر است و بسیاری از فضاهایی که امروز فرصت فضای مجازی تلقی می شوند در اصل تهدید هستند. بسیاری از شرکت ها راهبرد توسعه فضای سایبری ندارند و بر توسعه امنیت سایبری تاکید می‌کنند.

در سال۸۹ شبکه ملی اطلاعات در کشور ما تصویب شد و این نشان دهنده شناسایی به موقع تهدیدات در کشور است. ورود بی مهابای سرمایه های کشوربه فضای سایبری خطر افرین است. باید انتقال زیر ساخت به فضای مجازی با مطالعه و شناسایی تهدیدات باشد و زیر ساخت های اسکادا امن سازی شود یا مراقب قبل و بعد از آن انجام شود زیرا در غیر این صورت با چالش های اساسی روبرو می‌شویم.»

دکتر تقی پور درباره امنیت زیر ساخت ها در کشور اظهار داشت: «چنانچه زیرساخت های کشور قبل ازامن سازی، سایبری شوند امار تهدیدات بیشتر از فرصت ها خواهد بود. برخی باور ها در این زمینه باید اصلاح شوند و صرف متصل نبودن به اینترنت دلیلی بر امن بودن نیست.  تلاش دشمن نفوذ در زیر ساخت های ایزوله است واسیب پذیری روز به روز در حال اضافه شدن است چون کاربران در حال افزایش هستند.»

 

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.