about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه راه حل ریشه کن کردن فساد اصلاح فرآیندهاست، گفت: اصلاح فرآیندها با اجرای دولت الکترونیک امکان پذیر است و اگر مشکل دولت الکترونیک را حل کنیم، مشکل فساد در کشور رفع می‌ شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه ماهانه دیده‌ بان شفافیت و عدالت که با حضور احمد توکلی، رییس هیات مدیره این دیده بان برگزار شد، راه حل ریشه کن شدن فساد را بازنگری فرآیندها در کشور دانست و گفت: پر واضح است که فاسد و مفسد باید معرفی شوند، اما بخشی از مطالبات باید به سمت اصلاح فرآیندها سوق پیدا کند.

وزیر ارتباطات با تاکید بر شناسایی گلوگاه ها و امضاهای طلایی، با بیان اینکه یکی از راه حل های ریشه کن کردن فساد، اصلاح ساز و کارهای اجرایی در داخل کشور است، عنوان کرد: وقتی بر اساس مقررات حاکمیتی اندازه دولت باید کوچک شود و این موضوع در مجلس هم به تصویب رسیده است که ساختمان جدیدی نباید ساخته شود همه باید به این قوانین احترام بگذاریم، با این حال می بینیم مدیری به استناد بند یا تبصره ای ساختمان می سازد و این یعنی نقض غرض و دامن زدن به دیوان سالاری.

آذری جهرمی با اشاره به اینکه فرآیندها با دولت الکترونیک اصلاح می شوند، اظهار کرد: اگر مشکل دولت الکترونیک را حل کنیم مشکل فساد در کشور رفع می شود.

وزیر ارتباطات بیان کرد: همانطور که دیدید با اجرای طرح رجیستری که فقط یک نمونه کوچک از دولت الکترونیک بود مشکل قاچاق تلفن همراه رفع شد.

جوان ترین وزیر کابینه با بیان اینکه در نظام شفافیت باید به ابعاد دولت الکترونیک بپردازیم و باید بررسی کنیم که چرا بعضی دستگاه ها به دولت الکترونیک متصل نمی شوند و احیانا چه منفعت هایی وجود دارد.

وزیر ارتباطات، با بیان اینکه از مطالبه اجرای دولت الکترونیک استقبال می کند، افزود: مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند که سازمان های مردم نهاد نیز برای اجرای دولت الکترونیک و اصلاح فرآیند ها به میدان بیایند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 1300 مجوز در کشور وجود دارد که هر کدام می تواند دارای امضای طلایی باشد، اضافه کرد: اگر بخواهیم فرآیندها اصلاح شوند، بخشی از آن با مطالبه عمومی انجام می شود و قطعا قدرت مبارزه با قاچاق و نظارت بر مبادلات مالی و برخورد با مفاسد وجود دارد.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه مقدمه مطالبه، مطالعه است، تصریح کرد: اگر بدون مطالعه، مطالبه انجام شود، افراد فاسد از آن استفاده می کنند، بنابراین با شعاری حرف زدن مشکلات کشور حل نمی شود بلکه برای مبارزه با فساد باید علمی صحبت کنیم.

در پایان این جلسه، احمد توکلی رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت از آذری جهرمی بخاطر تلاش شجاعانه بابت شفاف سازی تخصیص ارز دولتی به واردات تلفن همراه تقدیر کرد.

تازه ترین ها
نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.