about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت AT&T به آسیا و اقیانوسیه

شرکت AT&T اکنون بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی در حوزه تلفن ثابت، سرویس‌دهنده اینترنت، توسعه پهنای باند، اشتراک تلویزیون‌های اینترنتی و دومین اپراتور تلفن همراه آمریکا است. این شرکت، در سال ۲۰۱۲ به عنوان هفتمین شرکت بزرگ آمریکایی بر پایه میزان درآمد، انتخاب شد. AT&T پنجمین شرکت بزرگ غیرنفتی در ایالات‌متحده، پس از اپل، وال‌مارت، جنرال الکتریک و بنک آو آمریکا است. از طرفی این شرکت، سومین شرکت بزرگ تگزاس، پس از اکسون‌موبیل و کونوکو فیلیپس و نیز به عنوان بزرگ‌ترین شرکت دالاس شناخته‌شده است.

 AT&T در سال ۲۰۱۲ در فهرست بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا، رتبه ۱۷ را به خود اختصاص داد. این شرکت در سال ۲۰۱۱ با ۱۰۰٫۷ میلیون مشتری، به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه جهان شناخته شد.

آسیا و اقیانوسیه را می‌توان یک بازار بزرگ برای AT&T برشمرد، زیرا در این سال‌های اخیر در کشورهای این منطقه رشد سریعی را در حوزه زیرساخت‌ها شاهد هستیم و این امر موجب شده تا شرکت‌های بزرگی نظیر AT&T تصمیم بگیرند عمده فعالیت‌های خود را در حوزه توسعه کسب‌وکار به این مناطق اختصاص دهند.

به گفته مدیر ارشد توسعه راهبردی شرکت AT&T، اکنون کشور هند به عنوان یکی از کشوهای آسیایی توانسته به یکی از اولویت‌های سرمایه‌گذاری برای شرکت AT&T تبدیل شود، این شرکت قصد دارد سرمایه‌گذاری‌هایی در راستای توسعه فضای کسب‌وکار و ایجاد زیرساخت‌های سرویس‌دهنده مخابراتی و توسعه تجهیزات IOT در این کشور ایجاد کند زیرا در حال حاضر بازار هند به یکی از پرسودترین بازارها برای AT&T تبدیل‌شده است.

در سال 2014 طبق آمارها مشخص شد تنها 20 میلیون دستگاه از آسیا و اقیانوسیه به مشترکین AT&T اضافه گردیده است به طوری که 40 تا 50 درصد سهم درآمدهای مخابراتی ایالات‌متحده آمریکا در خارج از این کشور، از طریق غول مخابراتی این کشور (AT&T) در منطقه آسیا و اقیانوسیه (APAC) اختصاص‌یافته است.

از طرفی در سه‌ماهه پایانی 2014 شرکت AT&T شاهد 46 درصد افزایش مشتریان خود در سطح جهان بود که بیش‌ترین میزان این پیشرفت به آسیا و اقیانوسیه اختصاص داشت. این در حالی است که شیب رشد فروش در آسیا و اقیانوسیه با توجه به مدت زمان حضور AT&T در این منطقه بسیار بالا و قابل‌توجه بوده است.

مدیر ارشد AT&T پس‌ازاینکه این روند گسترش فعالیت‌‌ها در آسیا و اقیانوسیه را منوط به آینده توسعه IOT عنوان کرد، در بخش دوم سخنان خود استراتژی شرکتش را بر پایه سه اصل مهم اتصال، برنامه‌های کاربردی و روابط میان کاربر و شرکت برشمرد.

چندی پیش اجلاسی در سطح مدیران در هند برگزار شد که طی آن مدیران ارشد شرکت AT&T با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی دیدار کردند و طی این دیدارهای پربار برای AT&T قراردادهایی بزرگ امضا گردید و قرار شد این شرکت در شهرهای بزرگی نظیر بمبئی، چنای و پونا به ارائه تجهیزات و زیرساخت‌های مخابراتی و اینترنتی بپردازد و از طرفی دیگر طبق این قرار‌دادها AT&T در هند علاوه بر تشویق کاربران برای استفاده از این تجهیزات و ابزارهای ارتباطی ارائه‌شده در حوزه IOT، می‌بایست یک اکوسیستم قوی بر پایه تجهیزات IOT پایه‌گذاری کند.

مبانی لازم برای توسعه و احداث یک اکوسیستم در هند ایجاد شود شامل ساخت آزمایشگاه، جذب سرمایه‌ برای توسعه خطوط انتقال داده‌ها و افزایش سرعت عمل در این حوزه با استفاده از پرورش استعدادها در این حوزه IOT است.

لازم به ذکر است اکنون AT&T به یک اهرم مخابراتی در جهان تبدیل‌شده است، به‌گونه‌ای که کلیه علوم مخابراتی و اینترنت دار کردن گوشی‌های موبایل و اشیاء موسوم به IOT ازجمله فعالیت‌های این شرکت در حوزه مخابرات بوده است. اکنون AT&T توانسته در 200 کشور خدمات مخابراتی بدهد و این خدمات از طریق بیش از 600 اپراتور در جهان صورت می‌گیرد، به گفته کارشناسان حوزه فناوری ارتباطات، AT&T اکنون به یک مدیر در حوزه مخابرات جهانی مبدل شده است و حدود یک دهه در موقعیت رهبری ارتباطات مخابراتی و کامپیوتری جهان قرارگرفته است و از این مدیریت برای تحقق اهدافش و نیز مدیریت ارتباطات جهان به عنوان مدیر یک شهر هوشمند لذت می‌برد.

در دیدگاه اول AT&T تنها یک شرکت مخابراتی قوی به نظر می‌آید ولی پس از یکسری مطالعات بر روی فعالیت‌های این شرکت در حوزه IOT می‌توان به مطالب قابل‌توجهی دست یافت، یکی از این نتایج این خواهد بود که AT&T اکنون بزرگ‌ترین سازمان حمل‌ونقل کانتینرها در جهان را در دست دارد و از آن پشتیبانی می‌کند.

شرکت AT&T هدف خود را در تأمین تجهیزات و احداث زیرساخت‌هایش در هند را انتقال تجارب خود به این کشور، کمک به نیروی متخصص هند در ارائه خدمات هرچه بهتر و کاهش هزینه اینترنت، گسترش فناوری IOT و تجهیزات مرتبط با این فناوری در سرتاسر هند و افزایش سود سهامداران در این حوزه عنوان کرده است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.