about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

باج‌افزار جدید در کمین اندرویدی‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ باج‌افزار لاک ‌اسکرین (lockscreen) اندروید قبلا توسط شرکت امنیت سایبری سیمنتک (Symantec) کشف شده بود، اما نسخه‌ی جدید آن بسیار قوی‌تر از نسخه‌های قبلی عمل می‌کند.

در نسخه‌های قبلی این بدافزار صفحه‌ی تلفن‌همراه را با استفاده کدهای رایج قفل می‌کرد و کارشناسان قادر بودند با کمک مهندسی معکوس، رمز را در اختیار کاربر قرار دهند؛ این درحالی است که نسخه‌ی جدید، مهندسی معکوس را غیرممکن کرده و از رمزهای سدورندوم (pseudorandom) استفاده می‌کند. این نوع رمزگذاری به کمک نوع خاصی از ریاضی و آمار تصادفی انجام می‌شود که تشخیص آن را بسیار پیچیده است. به همین دلیل، قربانیان نمی‌توانند تلفن‌همراه خود را رمزگشایی کنند و مجبور خواهند بود، مبلغ درخواست شده را به هکرها پرداخت کنند.

همچنین این نسخه‌ی جدید مجهز به لاک اسکرین مشابه اندروید است و با آن ترکیب می‌شود؛ این مشکل را چند برابر می‌کند. باید توجه داشت که چنین تروجان‌هایی قبل از توزیع برای کاربران، به‌طور مستقیم روی تلفن‌همراه ایجاد می‌شوند.

زمانی که یک ابزار توسط این باج‌افزار آلوده شود، پنجره‌ی خطای سیستمی ایجاد می‌شود که بالاتر از هر پنجره‌ی دیگری قرار می‌گیرد. باج‌افزار همچنین پیام‌های تهدید‌آمیزی از طریق این پنجره نمایش داده و از کاربر می‌خواهد برای دریافت رمز با هکر تماس بگیرد.

نسخه‌های قبلی این باج‌افزار از رمزهای رایج استفاده می‌کردند که قابل تشخیص بود، اما این مسئله در نسخه‌ی جدید تغییر کرده است. رمزهای جدید یا سدورندوم، ارقام تصادفی هستند بین 6 تا 8 کاراکتر. این ارقام تصادفی برای هر کاربر متفاوت خواهند بود. نکته‌ی جالب‌تر اینکه این روش رمزگذاری با روش‌های موجود در نسخه‌های قبلی ترکیب شده و به مکانیسم جدیدی رسیده است. به این معنی که، در کنار لاک اسکرین رایج و پنجره‌ی خطای سیستم، هکر می‌تواند با استفاده از رمز ادمین کاربر، هر نوع تغییراتی که بخواهد در سیستم ایجاد کند.

کارشناسان سیمنتک برای جلوگیری از ورود این نوع باج‌افزار پیشنهادات زیر را ارائه کرده‌اند:

- همیشه نرم‌افزارهای خود را به‌روز رسانی کنید

- هرگز از وبگاه‌های تأیید نشده، نرم‌افزاری دانلود نکنید

- همیشه از وبگاه‌های اصلی به دانلود اپلیکیشن‌ها اقدام کنید

- توافق‌نامه‌ی اپلیکیشن‌ها و اجازه‌هایی که نیاز دارند را مطالعه کنید

- یک ویروس‌کش مناسب مانند نورتون (Norton) روی تلفن‌همراه خود داشته باشید

- همیشه از اطلاعات خود فایل پشتیبانی (Backup) داشته باشید.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.