about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

این مرورگر از شما اجازه نمی‌گیرد

به تازگی محققان امنیت سایبری اعلام کرده‌اند که شرکت گوگل با استفاده از مرورگر گوگل کرومیوم که یکی از نسخه‌های پرطرفدار گوگل کروم است، تمامی مکالمات کاربران خود را ضبط و شنود می‌کند. کرومیوم از طریق میکروفون‌های نصب شده بر روی لب تاب یا رایانه شخصی، بدون اخذ هیچ گونه اجازه و تاییدیه کلیه مکالمات کاربر را ضبط کرده و آنها را در سرورهای گوگل قرار می‌دهد. 
این موضوع با پروژه جستجوی صوتی گوگل مرتبط است. گوگل کروم و کرومیوم امکانی را برای کاربران گوگل فراهم کرده‌اند که کاربران با گفتن واژه "OK.Google" جستجوی صوتی را فعال ساخته و می‌توانند به جستجوی مطالب دلخواه خود بپردازند. گوگل این کار را با نصب یک بدافزار بر روی رایانه فرد قربانی انجام می‌دهد. با این کار، بدافزار مذکور به بخش تنظیمات کارت صدای رایانه نفوذ می‌کند و در محل‌هایی که میکروفون برای ضبط صدا به اجازه کاربر نیاز دارد، کلمات No را به Yes تبدیل می‌کند. با این کار میکروفون‌ها به صورت خودکار صدا و مکالمات کاربر در محل را ضبط کرده و به سرورهای گوگل ارسال می‌کند.
البته در گزارش موجود آمده است که گوگل این بدافزار را نسبت به تعداد خاصی از کلمات حساس کرده است و تا قبل از بیان این کلمات، بدافزار مذکور غیرفعال است. پس از به کاربردن کلمات خاص، این بدافزار حساس شده و میکروفون‌ها را روشن می‌کند. به عنوان مثال، این بدافزار به کلماتی حساس است که طول موجی برابر با همان واژه "OK.Google" دارند. یکی از راه‌های مقابله با این اقدام گوگل، پوشاندن وب کم و میکروفون‌های نصب شده بر روی رایانه است تا در صورتی که کاربر مورد نفوذ این بدافزار قرار گرفت، از سرقت اطلاعات توسط این بدافزار جلوگیری شود.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.