about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت لای فای در هواپیما

ایرفرانس اینترنت لای فای 100 مگابیت بر ثانیه در پروازها ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده از اینترنت در طول پرواز (البته اگر توسط خطوط هوایی ارائه شود) معمولاً ناپایدار است و سرعت پایینی دارد. اما فناوری لای فای شرکت اولِدکام می‌خواهد اینترنت سریع 100 مگابیتی را به پروازهای خطوط ایرفرانس  و KLM بیاورد. در مقایسه باید گفت که سریع‌ترین وای فای ارائه شده در پروازهای داخلی ایالات متحده تنها 15 مگابیت بر ثانیه سرعت دارند.

وای فای از امواج الکترومغناطیس برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کند اما LiFi روش کاملاً متفاوتی دارد و برای انتقال، از نور بهره می‌برد.

شرکت فرانسوی اولدکام نمونه‌ای از یک هواپیمای با ابعاد متوسط را که به لای فای مکس مجهز کرده بود به نمایشگاه هوایی بین‌المللی پاریس آورد. علاوه بر این از برندگان رقابت‌های یوبی سافت دعوت کرد تا لای فای مکس را آزمایش کنند. اولدکام قصد داشت به این طریق ثابت کند که این فناوری با وای فای عادی که در پروازها ارائه می‌شود تفاوت‌های قابل‌توجهی دارد.

درصورتی‌که وعده اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه‌ای اولد کام به ازای هر صندلی هواپیما محقق شود مسافران قادر خواهند شد ویدیوهای 4K را آنلاین مشاهده کنند و یا از محتوای واقعیت افزوده اینترنتی یا بازی‌های ویدیوی آنلاین لذت ببرند. به گفته اولدکام لای فای مکس تا انتهای سال 2019 در هواپیماهای خط هوایی ایرفرانس ارائه می‌شود.

البته این تکنولوژی خالی از ایراد هم نیست. سیگنال‌های منتقل شده با این فناوری در برابر نویزهای نوری آسیب‌پذیر هستند و برد کوتاه‌تر هم از دیگر معایب لای فای است. از سوی دیگر برخی معتقدند که لای فای از وای فای و یا بلوتوث هم امن‌تر است چراکه نور، برخلاف امواج رادیویی توانایی عبور از دیوارها را ندارد.

به گفته اولدکام فناوری لای فای مکس می‌تواند حداکثر برد 24 متری داشته باشد. علاوه بر این با سرعت متوسط 40 تا 100 مگابیت بر ثانیه، بسیار گران‌قیمت‌تر از وای فای است. اولدکام قصد دارد در سال جاری میلادی پای این تکنولوژی را به اداره‌ها و منازل باز کند. در حال حاضر یک بسته شامل یک ارسال‌کننده و یک دریافت‌کننده لای فای قیمتی 900 دلاری دارد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.