about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت باید آزاد و امن بماند

سفیر سایبری استرالیا، خواهان انجام اقدامات متقابل علیه کشورهایی شد که طرفدار اعمال محدودیت بر اینترنت هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ توبیاس فیکین، سفیر سایبری استرالیا، تأکید کرد برای دستیابی به یک رشد اقتصادی عظیم که فضای سایبری در اختیار ما قرار خواهد داد، اینترنت باید همچنان آزاد، باز و بدون سانسور باقی بماند.
در سخنرانی توبیاس فیکین (Tobias Feakin)، در اجلاس RSA 2017، در سنگاپور، وی از این موضوع ابراز نگرانی کرد که برخی کشورها، به دنبال ایجاد محدودیت بر فضای اینترنت هستند و این موضوع، نگران‌کننده به نظر می‌رسد؛ چرا که آن‌ها به دنبال دست‌کاری جریان آزاد اطلاعات هستند.
در بخشی از صحبت‌های وی در این زمینه آمده است: «فضای سایبری، به ما یک فرصت بی‌بدیل برای رسیدن به رشد اقتصادی در آسیا- اقیانوسیه را می‌دهد. مسئولیت دولت‌ها، ایجاد زمینه برای بهره‌مندی از این فرصت‌ها است. البته ما به این موضوع نیز واقف هستیم که دستیابی به این موقعیت، تنها با داشتن یک اینترنت امن و آزاد، امکان‌پذیر خواهد بود. این هدف، در قلب قانون دیپلماسی سایبری بین‌المللی قرار دارد.»


فیکین ادامه داد: «دولت‌ها باید در برابر کنترل و ایجاد محدودیت در اینترنت مقاومت کنند و جریان آزاد اطلاعات را در کشورهایشان برقرار کنند. مقامات کشورها باید در مقابل کنترل بیش‌ازحد اینترنت ایستادگی کنند. این یک مسئولیت برای مقامات کشورها، دولت‌های مختلف و همچنین بخش خصوصی است. من امیدوارم که همه ما بتوانیم برای رسیدن به این هدف، با یکدیگر همکاری داشته باشیم و با انسداد و ایجاد محدودیت در اینترنت، مقابله کنیم.»
این مقام دولتی استرالیایی، بخش خصوصی را یکی از اجزاء اصلی فرایندی دانست که برای رسیدن به هدف مذکور، باید فعالیت ویژه‌ای داشته باشند. او دراین‌باره گفت: «بخش خصوصی، مالک اکثریت قسمت‌های زیرساختی در اینترنت است و همین موضوع، آن‌ها را بسیار قدرتمند می‌کند. همکاری با بخش خصوصی، می‌تواند ما را در رسیدن به هدفمان یاری نماید.»


فیکین، امور سایبری و رسیدن به مسائل مرتبط را، یکی از بخش‌هایی می‌داند که از حالت فنی، به یک موضوع راهبردی تبدیل ‌شده است. وی معتقد است: «ملت‌های مختلف، از زمان پیدایش نسل بشر، همواره تلاش می‌کردند تا یکدیگر را بترسانند، فریب دهند، مورد سرقت قرار دهند یا در مواردی، به یکدیگر یاری و کمک برسانند. امروز، ما شاهد آن هستیم که این موارد، از دنیای فیزیکی، به دنیای سایبری و فضای مجازی، تغییر مکان داده است. در دنیای امروز، کمتر چالش بین‌المللی را مشاهده می‌کنیم که دارای یک وجه سایبری نباشد و یک موضوع مرتبط با دنیای مجازی، به آن ضمیمه نشده باشد.»
در بخش پایانی، سفیر سایبری استرالیا، تأکید کرد که حفاظت از IP ها، در دستور کار دولت استرالیا قرار دارد و دولت، بخش تحقیق و توسعه را برای افزایش قابلیت‌های بلندمدت استرالیا در زمینه فضای دیجیتال، گسترش داده است. فیکین، مدعی شد که رفاه اقتصادی ما در معرض خطر است و باید برای نجات آن، اقدامات فوری انجام داد.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.