about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ایلان ماسک تا به امروز توانسته 135 میلیون دلار برای شرکت xAI سرمایه جذب کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس، چند وقت پیش از شرکت هوش مصنوعی خود به نام xAI رونمایی کرد. حالا به نظر می‌رسد ثروتمندترین فرد دنیا می‌خواهد برای شرکت خود 1 میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

طبق اسناد سازمان بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده (SEC)، ایلان ماسک تا به امروز از 4 فرد ناشناس 135 میلیون دلار سرمایه دریافت کرده است که اولین جذب سرمایه به 29 نوامبر (8 آذرماه) مربوط می‌شود. با توجه به اینکه ماسک می‌خواهد 1 میلیارد دلار سرمایه جذب کند، برای رسیدن به هدفش هنوز باید به‌دنبال 865 میلیون دلار سرمایه باشد.

ایلان ماسک با xAI به‌دنبال رقابت با بزرگان دنیای هوش مصنوعی است

تا به امروز شرکت xAI تنها از یک محصول رونمایی کرده است که چت‌بات Grok نام دارد. Grok پاسخی به چت‌بات ChatGPT شرکت OpenAI و بارد شرکت گوگل محسوب می‌شود. طبق گفته xAI، این چت‌بات در پاسخ‌دادن به سؤالات عملکرد متفاوتی نسبت به سایر چت‌بات‌ها دارد و همچنین از حس شوخ‌طبعی بهره می‌برد.

نسخه بتا چت‌بات xAI به‌زودی برای تمام کاربران سرویس اشتراکی پریمیوم پلاس شبکه اجتماعی ایکس عرضه خواهد شد. این چت‌بات براساس اطلاعات موجود در ایکس، دیتابیس خود را ارتقا می‌دهد و می‌تواند میان اخبار واقعی در ایکس و اطلاعات جعلی تمایز قائل شود.

ایلان ماسک با دنیای هوش مصنوعی غریبه نیست و xAI اولین تلاش آن در این حوزه محسوب نمی‌شود. مدیرعامل تسلا یکی از هم‌بنیان‌گذاران OpenAI، شرکت سازنده چت‌بات محبوب ChatGPT، محسوب می‌شود؛ بااین‌حال در سال 2018 از هیئت‌مدیره آن کناره‌گیری کرد.

جذب سرمایه 865 میلیون دلاری قدم بزرگی محسوب می‌شود که مسلماً هر فردی نمی‌تواند چنین کاری را انجام دهد. بااین‌حال ایلان ماسک یکی از افراد مهم در دنیای فناوری محسوب می‌شود که می‌تواند سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری در شرکت جدیدش متقاعد کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.