about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد زیرساخت‌های دسترسی الکترونیکی معلولان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ راهکارهای توسعه بهینه‌سازی دسترسی و توانمندسازی افراد کم‌توان و معلول در کارگروه مشورتی مناسب‌سازی و توسعه دسترسی الکترونیکی توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران موردبررسی قرار گرفت.

این کارگروه باهدف ارائه راهکارهای فناورانه برای توانمندسازی افراد دارای نیازهای ویژه کم‌توان و با معلولیت، ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل شد. در این جلسه مشورتی بر ایجاد زیرساخت‌های لازم و ضروری برای معلولان با استفاده از فناوری اطلاعات تأکید شد.

همچنین ارائه فناوری و توسعه فناوری‌های مربوط به استفاده هر چه آسان‌تر معلولان از خدمات فناوری اطلاعات ایران به زبان فارسی با حمایت بخش خصوصی و نخبگان، ایجاد بانک اطلاعاتی پزشکی و امکانات بیمارستانی و تسهیلات انواع بیمه‌ها برای این قشر جامعه در این جلسه موردبررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با محوریت سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد مسئولان سازمان بهزیستی کشور،  نمایندگانی از یونسکو و سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی نیز حضور داشتند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.