about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد رویکرد امنیتی نسل پنجم

مقامات غربی سایبری، خواستار رویکرد امنیتی هماهنگ نسل پنجم اینترنت همراه هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات امنیت سایبری 12 کشور، طرحی برای مقابله با تهدیدات و اطمینان از امنیت شبکه‌های تلفن همراه نسل بعدی، یا 5 جی ارائه کردند و اجرای این طرح را از هم‌اکنون آغاز کرده‌اند.

مسئولان در پایان یک جلسه 2 روزه، پیشنهادهای غیرالزام‌آوری را بیان کردند. این نشست، ازسوی دولت چک و برای بحث در مورد امنیت شبکه‌های نسل پنجم اینترنت همراه، سازماندهی شده است. این نشست، در میان نبرد جهانی، ایالات متحده و هوآوی چین، بزرگ‌ترین سازنده تجهیزات زیرساخت شبکه جهان برگزار شد.

آمریکا از متحدانش خواست تا هوآوی را از شبکه‌های نسل پنجم، به دلیل نگرانی از همکاری با دولت چین درباره دسترسی به اطلاعات برای جاسوسی سایبری تحریم کنند. هوآوی این اتهامات را تکذیب کرده است.

مقامات غربی –که خواستار یک رویکرد همکاری در حوزه امنیتی هستند– ادعا کردند که قصد هدف‌گیری شرکت، یا کشور خاصی را در جهان ندارند.

پیشنهادهای مطرح شده، نگرانی واشنگتن را منعکس می‌کنند؛ هرچند به نظر، قصد افزایش ممنوعیت عملکرد تأمین کنندگان چینی را دارند. براساس سند منتشرشده، امنیت سایبری، ارزیابی تهدیدات فروشندگان، فناوری‌های شبکه و همچنین خطر کلی تأثیر بر عرضه ‌کننده ازسوی کشور ثالث، به‌ویژه مدل دولتی، باید طبق قوانین مورد توجه قرار گیرد.

مقامات واشنگتن، از متحدان خود خواستند تا بر قوانین و نظام حقوقی کشوری تأکید داشته باشند که تأمین کننده نسل پنجم است. آنان معتقدند که کمبود نیروی قضایی مستقل چین، به این معنا است که شرکت‌ها درصورت عدم تمایل به موافقت با دستورهای پکن، هیچ منبع قانونی ندارند.

ایالات متحده، خواستار ممنوعیت هوآوی است؛ اما متحدان اروپایی، از این کار امتناع می‌ورزند. کمیسیون اروپا، توصیه‌هایی را برای ارزیابی ریسک و فاکتور کردن سیستم‌های حقوقی کشورهای دارنده تأمین کننده نسل پنجم، مطرح کرده است.

جان سافوک (John Suffolk)، افسر حفظ حریم خصوصی و امنیت سایبری جهانی هوآوی گفت:

شرکت ما، از رویکرد همکاری نشست، استقبال کرده است. با ادامه بحث در اتحادیه اروپا، ما کاملاً معتقدیم که اصول امنیتی، در آینده باید براساس واقعیت‌های قابل بازبینی و داده‌های فنی باشند.

افسران امنیت سایبری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند: آمریکا و متحدان آسیا و اقیانوسیه، ازجمله استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و سنگاپور، در جلسه پراگ حضور یافتند. مقامات ناتو و اتحادیه اروپا نیز در این اجلاس شرکت کردند؛ اما چین و روسیه حضور نداشتند.

اروپا به میدان جنگی برای ممنوعیت هوآوی تبدیل شده است؛ زیرا برخی کشورها، آماده استفاده از شبکه‌های جدید هستند و سال 2019 را با مزایده فرکانس‌های رادیویی آغاز کردند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.