اهمیت حریم خصوصی در دنیای مجازی
موسسه خبری سایبربان: مامور سازمان ملل متحد ناوی پیلای، واکنش جامعه جهانی در برابر اطلاعات افشا شده پیرامون نقض حریم خصوصی شهروندان از طریق جاسوسی گسترده در ارتباطات دیجیتال را با واکنش جهانی به رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی مقایسه کرد.
ناوی پیلای که اهل آفریقای جنوبی است به تازگی از طرف سازمان ملل مامور شده که گزارشی را پیرامون حراست از حق حریم خصوصی شهروندان جهان در دنیای مجازی تهیه و ارائه کند. او که قبلا از قضات دادگاه جرایم بینالمللی بوده، بیان کرد که در گذشته با موارد متعددی از نقض حقوق بشر روبرو شده اما موارد نقض حریم خصوصی را هم به همان اندازه جدی میگیرد و برای بهبود این وضعیت تلاش میکند.
وی معتقد است براندازی رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی نتیجه همکاری و عزم جامعه جهانی بود و حالا با اقدام جمعی شهروندان جهان علیه نقض حقوق آنها در دنیای آنلاین میتوان به آپارتاید در دنیای مجازی هم پایان داد.
به اعتقاد پیلای افشاگریهای اسنودن درباره جاسوسی دیجیتال دولت آمریکا نشان داده که این اقدامات میتواند پیآمدهای جدی برای حقوق بشر داشته باشد و حالا بسیاری از شهروندان درباره زندگی خصوصی خود در دنیای دیجیتال نگرانیهای جدی دارند.
افشاگریهای ادوارد اسنودن درباره سیستم جاسوسی دیجیتال آژانس امنیت ملی آمریکا، همچون جرقهای بود که آتشی بزرگ در سراسر جهان برافروخت و در حال حاضر نیز بسیاری از فعالان حریم خصوصی و حقوق دیجیتالی در تلاش برای توانمندسازی کاربران در برابر هجوم دولتها به حریم خصوصی آنان در دنیای آنلاین میباشند./