about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اهدای مدال به دختران سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سازمان گرل اسکات آمریکا (Girl Scouts) به تازگی اعلام کرده است قصد دارد با همکاری با شرکت امنیتی «پالو آلتو نتورک» (Palo Alto Networks)، مسائل امنیت سایبری را به دختران خردسال و نوجوان این کشور آموزش داده، 18 مدال جدید برای آن در نظر گرفته است و در طول 2 سال آینده دختران کودکستانی تا پایه‌ی آخر راهنمایی می‌توانند آن‌ها را به دست آورند.
گرل اسکات سازمانی 105 ساله است که در زمینه‌های مختلفی مانند کمک‌های اولیه ، آشپزی و بسیاری از نیازهای ضروری زندگی امروزی به دختران آمریکایی آموزش می‌دهد و در صورتی که داوطلبان به سطح مشخصی برسند برای تشویقشان مدالی به آن‌ها تعلق می‌گیرد و در تازه‌ترین اقدام، آن‌ها آموزش برنامه‌نویسی و امنیت سایبری را نیز به دختران شروع کرده‌اند.
سیلویا آسیودیا (Sylvia Acevedo)، مدیرعامل گرل اسکات گفت: «سازمان ما به صورت پیوسته بررسی می‌کند تا تشخیص دهد، دخترها به چه موضوعاتی برای یادگیری علاقه نشان می‌دهند. یافته‌های ما نشان داد آن‌ها تمایل بسیاری به آموزش‌های فنی دارند.»
آسیودیا گفت: «موضوع تعجب‌آور برای ما، خواسته‌ی آن‌ها برای یادگیری علوم رایانه و بخصوص امنیت سایبری بود.»
وی توضیح داد، به دختران جوان‌تر در زمینه‌ی حریم خصوصی، مزاحمت‌های سایبری و حفاظت از خودشان در محیط‌های آنلاین آموزش داده می‌شود. در مقابل دختران بزرگ‌سال‌تر، برنامه‌نویسی را فرا می‌گیرند تا به یک هکر کلاه سفید تبدیل شده و توانایی ایجاد دیوارهای آتشین (firewalls) و کار با آن‌ها را به دست می‌آورند.
کارشناسان توضیح دادند با توجه به بعضی گزارش‌ها پیش‌بینی می‌شود تا سال 2020، حدود 1.5 میلیون موقعیت شغلی امنیت سایبری به وجود بیاید. با وجود این تعداد داوطلبان آن بسیار کمتر از میزان حدس زده است. از طرفی هم‌اکنون بیش از 1.8 میلیون دختر در گرل اسکات عضو هستند و آموزش‌های سایبری یاد شده فاصله و شکاف ایجاد شده بین پسران و دختران را به حداقل رسانده یا از بین خواهد رفت و نیروی انسانی مورد نیاز نیز تأمین می‌شود.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.