انواع دستیارهای صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته کارشناسان، دستیارهای صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی امروزه به کانالهای ارتباطی ضروری برای اکثر سازمانهای تجاری تبدیل شدهاند. بیش از نیمی از تراکنشها و همچنین مکالمات مربوط به پرس و جو، خدمات تجاری و سایر موارد از طریق این دستیارهای صوتی انجام میشود.
چیزی که این دستیارهای صوتی را جالبتر میکند این است که میتوان آنها را به طور خاص براساس نیازهای شرکتی که آنها را مدیریت میکند سفارشی و کنترل کرد.
4 نوع دستیار صوتی وجود دارد :
دستیارهای صوتی اطلاعاتی
وقتی مشتری از یک وبسایت بازدید میکند، اغلب در مورد اطلاعات مربوط به شرکت به کمک نیاز دارد و دستیارهای صوتی برای کمک به آنها در این زمینه وجود دارد. از خوشآمدگویی به بازدیدکنندگان سایت تا پاسخگویی به تمام سؤالات و راهنمایی آنها در مراحل خرید بهوسیله این دستیار صوتی انجام میشود.
دستیارهای صوتی درون برنامه
چندین برنامه مانند برنامههای تناسب اندام یا بازیها یا برخی برنامههای مراقبه وجود دارند که اغلب دارای دستیارهای صوتی داخلی هستند که کاربران را در تمام مراحل لازم برای استفاده از برنامه راهنمایی میکنند و همچنین خدماتی مانند سخنرانیها یا دستورالعملهای انگیزشی ارائه میدهند. اگر سعی میکنید مدیتیشن کنید و نمیتوانید تمرکز کنید، دستیار صوتی برنامه مدیتیشن شما چیزی انگیزشی میخواند یا چیزی معنیدار میگوید یا برای کمک به تمرکز شما شعار میدهد.
باتهای مبتنی بر قانون
این باتها اغلب برای برآورده کردن مقاصدی استفاده میشوند که در محدوده کمی از الزامات قرار میگیرند؛ به عنوان مثال، «چگونه میتوانم رمز عبور خود را بازیابی کنم؟» این سؤال برای ارائه پاسخ نیازی به الگوریتم پیچیدهای ندارد و میتوان آن را در بک-اند اسکریپت کرد.
با این حال، فرآیند طراحی زمانی میتواند نسبتاً پیچیده باشد که شامل مقدار مناسبی از تجزیه و تحلیل و تولید جریان های گفتگو (یا مسیرهای گفتگو) باشد. هنگامی که یک جریان گفتگو ایجاد کردید، میتوانید با پر کردن عناصر با مثال قبل از آزمایش جریان با کاربران، آن را تأیید کنید.
«VUI» های تولید شده بهوسیله کاربر
اکثر خدمات دیجیتال موفق از محتوای تولید شده بهوسیله کاربر ساخته شدهاند. به عنوان مثال، رسانه به طور کامل از محتوای تولید شده بهوسیله کاربر تشکیل شده است. این صرفاً یک پیشبینی است، اما پلتفرمهای VUI را میتوان ارائه کرد تا کاربران بتوانند صدای خود را نیز یکپارچه کنند. به عبارت دیگر، ساخت برنامههای VUI با محتوای تولید شده بهوسیله کاربر با استفاده از صدای نویسنده است. مثلاً، معلمی مطالب پیچیدهای را روی یک برنامه صوتی با مزایای اضافه شده پیدا کردن سؤالات دانشآموزان (از طریق تجزیه و تحلیل) و صرفهجویی در زمان با ارائه پاسخ از طریق صدا به جای تایپ کردن قرار میدهد. اگر چندوجهی فکر کنیم، میتوان تصاویری مانند طرحها را نیز اضافه کرد.