about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتقال اطلاعات با نور به وسیله لامپ هوشمند

لامپ‌های هوشمندی ابداع شده‌اند که با کمک نور اطلاعات را از سقف خانه به لپ‌تاپ یا موبایل کاربر با سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه منتقل کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «مهر»؛ شرکت Signifiy یک گجت جدید در حوزه اینترنت اشیا ابداع کرده است. این گجت که Trulifi نام دارد در حقیقت یک حباب لامپ هوشمند است که می‌تواند با استفاده از نور به جای وای فای جریان اطلاعات را منتقل کند.

فناوری این حباب لامپ، «لای-فای» نام دارد. این فناوری به وسیله نور اطلاعات را جابه‌جا می‌کند.

گجت مذکور می‌تواند اطلاعات را با سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه از سقف خانه کاربر به موبایل یا لپ‌تاپ او منتقل کند. چنین سرعتی با متوسط سرعت یک روتر وای فای یکسان است. برای استفاده از این سیستم باید هزینه خرید یک لامپ هوشمند و همچنین یک کلید یو اس بی را بپردازید.

دو مشتری اول این محصول شرکت Globalworth در لهستان و رومانی و همچنین Claerhout Communication Campus در بلژیک هستند. Trulifi برای چنین بازارهای حرفه‌ای ارائه شده‌اند. به گفته تولیدکننده می‌توان این محصول را در بیمارستان‌ها به کار گرفت.

علاوه برآن با استفاده از Trulifi می‌توان ربات‌ها یا ماشین‌ها را در واحدهای صنعتی به یکدیگر متصل کرد.

فناوری لای فای علاوه برآنکه سرعت بالایی دارد مزایای دیگری را نیز برای کاربران خود فراهم می‌کند. از آنجا که در این سیستم از نور برای انتقال اطلاعات استفاده می‌شود، می‌توان اطلاعات را به هر نقطه‌ای که نور سفر می‌کند، منتقل کرد مانند اعماق زمین.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.