about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا حملات سایبری را یکی از جدی‌ترین تهدیدات پیش روی آمریکا دانست.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن ضمن انتقاد از ترامپ به دلیل عدم اشتراک اطلاعات امنیت ملی با تیم انتقالی وی، از ترامپ خواست عامل حمله سایبری گسترده به آمریکا را شناسایی کند و در ادامه افزود محتمل‌ترین گزینه روسیه است.

بایدن در سخنرانی اخیر خود در ایالت دلاوار (Delaware) از دونالد ترامپ بابت عدم مدیریت یکی از بارزترین حملات سایبری در زمان ریاست جمهوری وی انتقاد کرد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا علاوه بااینکه هشدار داد حفاظت از فضای سایبری آمریکا ممکن است میلیاردها دلار هزینه دربر داشته باشد گفت:

ما نمی‌توانیم این حملات را بی‌پاسخ بگذاریم، به این معنا که رئیس‌جمهور باید به‌صورت شفاف و علنی مشخص کند چه کسی مسئول این حملات بوده و اقداماتی را برای بازخواست عوامل آن (که بایدن تا حد زیادی روسیه را عامل این حملات می‌داند) انجام دهد.

وی در ادامه افزود:

هنوز مسائل زیادی هستند که ما نمی دانیم، از جمله دامنه کامل این حملات یا میزان خسارتی که ایجاد کرده است؛ اما خیلی خوب می دانیم که این حمله خطری جدی برای امنیت ملی ما محسوب می شود.

وی با اشاره به صحبت‌های مایک پمپئو وزیر امور خارجه و ویلیام بار دادستان کل پیشین آمریکا، اعلام کرد:

نشانه‌های اولیه حاکی از آن است که روسیه مقصر این حملات بوده است. مطمئناً این حملات با فعالیت‌های سایبری مخل و بی‌پروای روسیه متناسب است؛ اما دونالد ترامپ باید این مسئله را به‌صورت رسمی اعلام کند زیرا این حملات در زمان ترامپ روی‌داده است.

در حملات سایبری اخیر در آمریکا که بسیاری از نهادهای مهم دولتی و خصوصی را تحت تأثیر قرارداد، ترامپ ضمن کم‌اهمیت جلوه دادن این حملات و ردکردن حملات از سوی روسیه، چین را عامل احتمالی این حملات اعلام کرده بود.

جو بایدن از کاخ سفید خواست به‌طور کامل با وی همکاری کند و اطلاعات حمله اخیر را با تیم انتقالی او به اشتراک بگذارد و افزود این کاری است که دولت ترامپ انجام نداده است.

بایدن امنیت سایبری را یکی از جدی‌ترین تهدیدهای پیش روی آمریکا خواند و گفت که برخورد با این مسئله باید همانند برخورد با حملاتی باشد که با استفاده از سلاح‌های غیرمتعارف دیگر صورت می‌گیرد. وی متعهد شد که پس از به قدرت رسیدن حمایت‌های کنگره را در این زمینه جلب کند.

وی در انتها از دولت ترامپ به این دلیل که در چهار سال گذشته نتوانسته امنیت سایبری را به یک اولویت تبدیل کند، انتقاد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.