about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

حماس ویدئویی مبنی بر نفوذ یک پهپاد به موقعیت تیراندازی در پشت بام در مرز غزه را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ حماس نحوه حمله موفقیت‌آمیز به یک موقعیت تیراندازی در پشت بام یک پست ارتش اسرائیل در مرز غزه را با پهپاد منتشر کرد.

ویدئوی حماس نشان می‌دهد که چگونه دوربین‌ها و ابزارهای اطلاعاتی پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه را قبل از نفوذ به آن غیرفعال کردند. عکس‌هایی از اشغال پایگاه نیز در شبکه‌ها منتشر شد.

در این ویدئو مشاهده می‌کنید که یک پهپاد در حال پرواز بر فراز پایگاه، به سقف برجی نزدیک می‌شود که وسایل اطلاعاتی و موقعیت مسلسل در آن نصب شده است، بمب پرتاب می‌کند و وسیله خنثی می‌شود.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.

ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.