about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Tarmac

کارشناسان امنیتی بدافزاری به نام Tarmac شناسایی کرده‌اند که کاربران سیستم‌عامل مک‌او‌اس (macOS) را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیت سایبری کانفینت (Confiant) بدافزاری به نام تارمک (Tarmac) شناسایی کرده‌اند که با ارسال تبلیغات مخرب کاربران سیستم‌عامل مک‌او‌اس (macOS) را در ایالات‌متحده آمریکا، ژاپن و ایتالیا هدف قرار داده و نقش مکمل بدافزار شلِیر (Shlayer) را بازی می‌کند.  

حمله بدین‌صورت است که یک آگهی مخرب، کد مخربی در مرورگر قربانی نفوذ داده و آن را به وب‌سایتی هدایت می‌کند که در آن پنجره‌های اضافی به نمایش درمی‌آیند. این پنجره‌ها در نگاه اول مربوط به به‌روزرسانی یک نرم‌افزار و معمولاً Adobe Flash Player هستند؛ اما درواقع دو بدافزار به نام‌های OSX/Tarmac یا OSX/Shlayer هستند. بدافزار شلیر برای اولین بار توسط گروه پژوهشی Intego شناسایی شد که به‌عنوان فایل نصب جعلی نرم‌افزار Adobe Flash Player، مانند بسیاری دیگر از خانواده‌های مخرب پلت‌فرم مک، در فوریه سال 2018 توزیع شده است. تهاجم تبلیغاتی بدافزار تارمک نیز از ماه ژانویه سال 2019 آغازشده است. 

تارمک پس از نفوذ شلیر، به‌عنوان بسته داده (Payload) فاز دوم آلودگی عمل می‌کند، بدین‌صورت‌که روی هاست‌هایی که توسط شلیر آلوده‌شده‌اند، سوار می‌شود تا اطلاعات مربوط به تنظیمات و تجهیزات قربانی را جمع‌آوری نماید و آن‌ها را به سرور کنترل خود هدایت کرده و منتظر فرمان جدید شود. پی‌لود‌های تارمک با گواهینامه‌های قانونی Apple developer امضاء می‌شوند که درنتیجه آن، Gatekeeper و XProtect در برابر نصب بدافزار ممانعت نکرده و هیچ‌گونه هشداری گزارش نمی‌کنند. کارشناسان می‌گویند کلیه نسخه‌های شناسایی‌شده تارمک نسبتاً قدیمی بوده و سرورهای کنترل در لحظه شناسایی آن غیرفعال بوده‌اند که به نظر می‌رسد تغییر مکان می‌دهند. آن‌ها به دلیل غیرفعال بودن سرورهای C&C فعلاً نتوانستند ادامه عملکرد تارمک را ردیابی کنند. آن‌ها بر این باورند که این بدافزار می‌تواند بسیار خطرناک بوده و برنامه‌های زیادی را بارگیری و نصب کند. تحقیقات روی این بدافزار همچنان ادامه دارد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.