about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Ghimob

کارشناسان کسپرسکی نسبت به انتشار بدافزار «Ghimob» هشدار دادند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در گزارشی تازه نسبت به انتشار بدافزار برزیلی به نام گیموب (Ghimob) هشدار دادند.

برطبق گزارش این شرکت، گیموب عضوی از خانواده بدافزار گیلدما (Guildma) بوده و مهاجمان از طریق آن اقدام به جاسوسی در 153 اپلیکیشن اندروید در آلمان، پاراگوئه، پرو، پرتغال، آنگولا و موزامبیک می‌کنند.

تروجان گیلدما که 5 سال پیش در برزیل ظهور کرده است، کاربران کشورهای آمریکای جنوبی، ایالات‌متحده آمریکا، پرتغال، اسپانیا را هدف قرار می‌دهد. این بدافزار از طریق ایمیل‌های فیشینگ توزیع‌شده و پشت نقاب پیام‌های اداری و رسمی و آگهی‌های مختلف مخفی می‌شود. 

گیلدما قادر است با بهره‌گیری از افزونه‌های خاص کدهای مخرب را در سیستم قربانی مخفی سازد و اطلاعات پیکربندی مربوط به آدرس‌ سرورهای کنترل را از طریق صفحات فیس بوک و یوتیوب دریافت ‌کند.

بنابرگزارش کسپرسکی، گیموب از طریق ایمیل‌های فیشینگ مربوط به بدهی منتشر می‌شود. در این ایمیل‌ها به کاربر پیشنهاد می‌شود به لینک مراجعه کرده و در خصوص بدهی اطلاعات بیشتری کسب نماید. چنانچه کاربر به لینک مراجعه کند، در سیستم وی یک تروجان دسترسی از راه دور نصب می‌شود. 

گیموب پس از نفوذ به دستگاه کاربر، اطلاعات مربوط به مدل دستگاه، لیست اپلیکیشن‌ها و تنظیمات قفل صفحه را به سرور فرماندهی و کنترل ارسال می‌کند. 

همانطور که گفته شد این بدافزار قادر است از 153 برنامه تلفن همراه که عموماً متعلق به بانک‌ها، شرکت‌های فناوری مالی و صرافی‌های ارز دیجیتال هستند، جاسوسی کند.

 گیموب داده‌های تلفن همراه را که در صفحه‌نمایش نشان داده می‌شوند دست‌کاری کرده یا جمع‌آوری کند و به مهاجمان امکان کنترل کامل دستگاه را از طریق ابزارهای دسترسی از راه دور می‌دهد. 

این بدافزار از دید آنتی‌ویروس‌های مورداستفاده در سازمان‌های مالی مخفی مانده و صفحه‌نمایش دستگاه را قفل می‌کند، چراکه می‌تواند اقدامات کاربر را ازجمله واردکردن پسورد ثبت و تکرار کند. 

دمیتری گالوف، کارشناس امنیت سایبری کسپرسکی در این خصوص اعلام کرد:

تمایل مهاجمان آمریکای لاتین به انتشار تروجان‌های بانکی تلفن همراه در سراسر جهان داستانی است که سردراز دارد. ما Basbank و Brata را نیز دیده‌ایم، اما آن‌ها روی بازار برزیل متمرکز بودند. Ghimob اولین تروجان بانکی تلفن همراه با خاستگاه برزیلی است که آماده انتشار در سراسر جهان است. ما معتقدیم این بدافزار بنا به چند دلیل به خانواده Guildma تعلق دارد، خصوصاً به این دلیل که از زیرساخت یکسانی استفاده می‌کنند. ما به سازمان‌های مالی توصیه می‌کنیم این تهدیدات را به‌دقت دنبال کنند و همزمان فرایندهای احزار هویت را ارتقاء داده و فناوری‌های مبارزه با کلاه‌برداری را به‌کارگیرند و از داده‌های تحلیلی در خصوص تهدیدات استفاده کنند تا احتمال حملات موفق این تروجان بانکی تلفن همراه را تقلیل دهند. 

منبع:

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.