about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه هکری انتقام‌جویان سایبری پس از هک نیروگاه دوراد در اَشکلون به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه‌های غیردولتی رژیم صهیونیستی، مستندات فنی آن را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه هکری انتقام‌جویان سایبری (Cyber Av3ngers)، که قبلاً مسئولیت حملات سایبری علیه پالایشگاه نفت و سیستم‌های تأمین برق اسرائیل را بر عهده گرفته بود، از هک جدیدی خبر داد. این بار هدف هکرها نیروگاه دوراد (Dorad) در اَشکلون بود که یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه‌های خصوصی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. این نیروگاه با گاز طبیعی کار می‌کند و ظرفیت 860 مگاوات دارد.

هکرها به عنوان شاهدی بر نفوذ خود به شبکه نیروگاه، اسکرین‌شات‌هایی از اسناد، نقشه‌ها و سایر مستندات فنی مربوط به عملکرد نیروگاه را در کانال تلگرام خود منتشر کردند. هکرها همچنین اظهار داشتند که موفق شده‌اند به سیستم‌های کنترل و نظارت نیروگاه دسترسی یابند و می‌توانند آسیب جدی به عملکرد آن وارد کنند.

وب‌سایت نیروگاه در حال حاضر برای بازدیدکنندگان در دسترس نیست. نمایندگان شرکت برق دوراد هنوز در مورد این وضعیت اظهار نظر نکرده‌اند. مشخص نیست که آیا این حمله بر تولید و عرضه برق تأثیری داشته است یا خیر.

حمله به نیروگاه دوراد در بحبوحه تشدید درگیری بین اسرائیل و نوار غزه صورت گرفت. طی 2 روز گذشته هزاران موشک به سمت اسرائیل شلیک شد که تلفات و ویرانی برجای گذاشت. رژیم صهیونیستی نیز با حملات هوایی گسترده به اهداف غزه پاسخ داد.

گروه انتقام‌جویان سایبری یکی از چندین گروه هکری است که با ایران و متحدانش پیوند دارد. این گروه‌ها به طور مرتب حملات سایبری را علیه اهداف اسرائیل انجام می‌دهند تا به زیرساخت‌های حیاتی آسیب بزنند و امنیت آن را تضعیف کنند. سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل در حال مبارزه با تهدیدات سایبری هستند و سعی دارند عملیات‌های سایبری علیه دشمنان انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.