about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با انتشار به‌روزرسانی جدید، کاربران هریک از اپلیکیشن‌های مایکروسافت تیمز و اسکایپ می‌توانند تماس برقرار و به یکدیگر پیام ارسال کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان ؛ مایکروسافت در نظر دارد قابلیت برقراری ارتباط با اعضای پیام‌رسان اسکایپ را به سرویس مایکروسافت تیمز اضافه کند. پس‌ازاین به‌روزرسانی که احتمالاً تا پایان مارس عرضه می‌شود، کاربران هر دو اپلیکیشن اسکایپ و مایکروسافت می‌توانند تماس برقرار و به یکدیگر پیام ارسال کنند.

ویژگی یادشده تا انتهای آوریل در اختیار کاربران سرویس آفیس ۳۶۵ و مایکروسافت ۳۶۵ نیز قرار خواهد گرفت. مایکروسافت در ژوئیه‌ی سال گذشته این ویژگی را رونمایی کرد. طبق گفته‌ی مهندسان این شرکت، کاربران هریک از این دو پلتفرم برای برقراری تماس یا ارسال پیام به دیگران، باید از آدرس ایمیلشان استفاده کنند.

پس از عرضه‌ی به‌روزرسانی، قابلیت جدید به‌صورت پیش‌فرض فعال نمی‌شود و کاربران برای فعال‌سازی آن، باید از قسمت ادمین‌سنتر مایکروسافت ۳۶۵ به قسمت دسترسی خارجی (External Access) بروند و قابلیت برقراری ارتباط با کاربران اسکایپ را فعال کنند.

Paragraphs

تیمز و اسکایپ از اپلیکیشن‌های محبوب در میان کاربران هستند. چندی پیش، خبری منتشر شد که روزانه بیش از ۲۰ میلیون کاربر از اپلیکیشن مایکروسافت تیمز برای خدمات اداری استفاده می‌کنند. شایان‌ذکر است فست کمپانی نیز مایکروسافت را به‌عنوان خلاق‌ترین شرکت در ارائه خدمات اداری معرفی کرد. در‌حال‌حاضر، ۹۱ شرکت از ۱۰۰ شرکت بزرگ آمریکا از سرویس مایکروسافت تیمز استفاده می‌کنند و این امر نیز نشان‌دهنده‌ی محبوبیت تیمز در میان کسب‌وکارهای بزرگ است.

در سال ۲۰۱۷، مایکروسافت اعلام کرد در آفیس ۳۶۵، می‌خواهد تیمز را جایگزین اسکایپ ‌کند؛ البته باید دید کاربران از چنین تغییری استقبال خواهند کرد یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.