about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، از اجباری شدن گذراندن دوره‌های آموزش امنیت سایبری برای کارمندان دولتی این کشور، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، اخیراً در پارلمان این کشور، طرح اجباری شدن آموزش‌های سایبری را برای کارمندان دولتی معرفی کرد.

بر اساس این طرح، وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، از مجلس این کشور می‌خواهد که گذراندن دوره‌های آموزش امنیت سایبری را برای کارمندان دولت، اجباری کند. بر اساس اظهارات مقامات مسئول، هدف از اجرای این طرح، افزایش آگاهی پرسنل دولت در مورد مسائل مربوط به فضای مجازی و افزایش امنیت سایبری کشور است.

وزیر یادشده در این مورد گفت:

دولت متعهد به ایجاد یک فرهنگ امنیت سایبری قوی در بخش‌های عمومی و خصوصی سنگاپور است. آموزش مردم در زمینه آگاهی از تهدیدات اینترنتی و فعالیت‌های مخرب سایبری، رمز موفقیت در این مأموریت است.

دولت سنگاپور، پیش از این، در ماه ژوئیه سال گذشته نیز طرحی برای آموزش سایبری نیروهای نظامی این کشور معرفی کرده بود. بر اساس این طرح، حضور در این دوره آموزشی، برای همه افسران نظامی، الزامی شد.

علاوه بر این، یک اجلاس سالانه موسوم به «آمادگی سایبری؛ امنیت سایبری» (Cyber Safe Cyber Ready) نیز به منظور افزایش آگاهی سایبری در بخش خدمات عمومی، در این کشور برگزار می‌شود.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) نیز در بسیاری از موارد، وظیفه افزایش آگاهی سایبری در بخش خصوصی را برعهده دارد و اقدامات متعددی در این حوزه انجام داده است.

وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور در ادامه افزود:

هر شخصی در حفاظت سایبری کشور، نقشی کلیدی و مهم ایفا می‌کند. دولت به منظور تقویت فرهنگ امنیت سایبری و دفاع دیجیتال سنگاپور، به تعمیق همکاری با بخش خصوصی، جامعه و شهروندان، ادامه خواهد داد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.