الزام قدرت سایبری پاکستان برای مقابله با کمپین اطلاعات غلط هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ عارف علوی (Arif Alvi)، سیاستمدار پاکستانی، عنوان کرد که کمپین اطلاعات غلط هند علیه پاکستان در حال انجام است که باید با کسب قدرت سایبری با آن مقابله شود.
وی در دهمین دوره گردهمایی «Air University» افزود که هند حتی پس از افشای تبلیغات شوم ضد پاکستانی از سوی آزمایشگاه اطلاعات اتحادیه اروپا، درسی نگرفته است؛ با این حال، پاکستان باید با کسب «قدرت سایبری»، علاوه بر استفاده از سایر روشهای متعارف امنیتی، با آن مقابله کند.
علوی بر نیاز پنجمین کشور پرجمعیت جهان برای کسب دانش در زمینههای معاصر، به ویژه هوش مصنوعی، فضای سایبری و فناوری داده محور تأکید کرد و گفت :
«اگرچه پاکستان در دفاع سنتی و متعارف مانند بازدارندگی هستهای به مهارت حرفهای دست یافته، اما دستیابی به جایگاهی قوی در فضای سایبری نیز برای بقای این کشور حیاتی است. در رتبهبندی جهانی سایبری سال گذشته، پاکستان در هیچ جای این فهرست قرار نداشت. این وضعیت مستلزم بازنگری اساسی در انتخاب مسیرهای شغلی، علاوه بر تغییر عمده در طرز فکر واپس گرایانه است. دانش سایبری یکی از بهترین ابزارها برای تجهیز برآمدگی بزرگ جوانان کشور به مهارتهای معاصر است.»
این سیاستمدار پاکستانی اشاره کرد که حجم عظیمی از دادههای مبتنی بر تشخیص الگو در جهان موجود است که برای کمیسازی و تحلیل آن به مهارت هوش مصنوعی نیاز دارد. او خوستار تصمیمگیری در مورد انتقال دانش لازم به جوانان در مورد محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی شد، زیرا جهان شاهد تحول بی سابقهای در این زمینهها بود.
وی بر اهمیت انجام تحقیقات کامل در مورد بازار کار بهوسیله کمیسیون آموزش عالی (HEC) تأکید کرد، زیرا این امر میتواند نیروی انسانی ماهر را برای مطابقت با خواستههای سازمانهای ملی و بینالمللی تولید و در نتیجه به درستی به بیکاری در کشور رسیدگی کند.
علوی در مورد اولین دسته از رشته امنیت سایبری Air University ابراز اطمینان کرد که فارغالتحصیلان نقشی حیاتی در حفاظت از فضای سایبری پاکستان خواهند داشت.
او از حمایت مستمر رئیس دانشگاه از اهداف عالی آموزش، که با حمایت نیروی هوایی پاکستان انجام شده، تقدیر و با اعطای مدرک به دانشجویان فارغالتحصیل از زحمات آنان در رشتههای مختلف قدردانی کرد.
حدود 1300 فارغالتحصیل درخشان از دورههای کارشناسی و همچنین برنامههای کارشناسی ارشد و دکترا، مدالها و مدرکهایی را در رشتههای مختلف، از جمله مکانیک، مکاترونیک، برق، مهندسی هوافضا و هوانوردی، مدیریت بازرگانی، حسابداری و مالی، مدیریت هوانوردی، ادبیات و زبانشناسی، ریاضیات، فیزیک، مطالعات راهبردی، علوم کامپیوتر و امنیت سایبری دریافت کردند.
پیش از این، جاوید احمد (Javaid Ahmed)، معاون دانشگاه، در سخنانی از علوی و مختار احمد (Mukhtar Ahmed)، رئیس HEC تشکر کرد. او چشمانداز Air Chief را برای نوسازی و بازگرداندن عرصه فناوری از طریق پروژههای تحت پارک ملی هوافضا و فناوری (NASTP) ستود.
وی ادامه داد که دانشگاه به ارائه آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری با کیفیت به دانشجویان ادامه خواهد داد و کمکهای معناداری به آرمان ملی خواهد کرد.