الزام آمادگی انگلیس برای انقلاب صنعتی چهارم
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی گزارشی منتشر شد که نشان میدهد شرکتهای انگلیسی بر پایهی فناوریهای نوظهور شروع به آمادهسازی برای انقلاب صنعتی بعدی کردند.
رییس هیئت مدیر زیمنس انگلیس اعلام کرد، گزارش یاد شده ادعا میکند فناوریهایی مانند روباتیک، چاپگر 3 بعدی و هوش مصنوعی صنعت تولید را در این کشور متحول خواهد کرد و صدها هزار شغل جدید به وجود میآورد.
گزارش یاد شده از طریق نظرات مدیران شرکتهای بزرگی مانند رولز-رویس، جیکیان (GKN)، آیبیام، نمایندگان شرکتهای کوچک و بزرگ (SME) و دانشگاهها گردآوری شده است.
بر اساس تحقیقات انجام شده فناوری میتواند در طول یک دههی آینده، ارزش بخش تولید را به 445 میلیارد دلار افزایش بدهد و 175 هزار شغل جدید ایجاد بکند. به علاوه اعلام شد با وجود ظرفیتهای بزرگ دستاوردهای نوظهور، صنعت باید راه بردهای جدیدی را برای اطمینان از کسب موفقیت ایجاد بکنند. به همین دلیل به منظور اطمینان از تواناییها و منابع موردنیاز شرکتها برای دستیابی به فناوریهای جدید باید کمیتهی جدیدی ایجاد گردد.
جورگن مایر (Juergen Maier)، مدیر اجرایی زیمنس انگلیس گفت:
اگر انگلیس میخواهد از فناوریهای جدید استفاده کند باید بلند پروازیهای بیشتری از خود نشان بدهد.
مایر گفت:
جامعهی کسبوکار و دانشگاهی برای تبدیل کردن انگلیس به رهبر جهانی در انقلاب صنعتی چهارم، چشم اندازههای بزرگی و جاهطلبانهای را نیاز دارند.
وی افزود:
صنعت متعهد شده است با دولت همکاری کند. این اقدام رشد و بهرهوری تولید را افزایش خواهد داد. به علاوه میزان صادرات و ظرفیت درآمدها بیشتر خواهد شد که موضوعی ضروری برای اقتصاد ما محسوب میشود.
مدیر اجرایی زیمنس ادامه داد:
طرح ما کمک به کسبوکارها است تا بتوانند جدیدترین فناوریهای دیجیتالی را درک کرده و آن را به کار بگیرند. همچنین در زمینهی توسعه و ایجاد صنایع و مشاغل پر درآمد جدید به آنها کمک خواهد شد.
با وجود این وی در زمان انجام مصاحبهای دیگر اعلام کرده بود انقلاب صنعتی بعدی باعث از بین رفتن بعضی از شغلها خواهد شد.
وی توضیح داد:
به عبارت دیگر اقدامات بالا باعث افزایش بهرهوری و صادرات خواهد و مشاغل جدیدی به وجود خواهد آمد؛ اما به صورت همزمان روباتیک و هوش مصنوعی بعضی از شغلها را تصاحب خواهند کرد.
چاس ملونی (Chas Molony)، یکی از مقامات ریکوح انگلیس (Ricoh UK) گفت:
شرکتها باید با آموزش مهارتهای دیجیتالی مناسب به کارمندان آمادهسازیهای لازم برای ورود روباتها به محل کارها و انطباق با تغییرات را به سرعت آغاز کنند.
ملونی گفت:
انگلیس برای رقابت با دیگر کشورها باید روی فناوریهای نوظهور سرمایهگذاری کند؛ در غیر این صورت از نظر بینالمللی عقب خواهیم ماند. با اطمینان از این که کارمندان به خوبی آموزش دیدهاند، مدیران صنایع میتوانند فرصتهای شکوفایی اقتصادی را فراهم آورند.
مدتی قبلا نیز گروهی از بزرگترین مدیران صنعتی انگلیس از «اتحادیه صنعت انگلیس» ( CBI) از ترزا می، نخستوزیر این کشور، در خواست کردند از اوایل سال 2018، کمیسیونی برای بررسی تأثیرات هوش مصنوعی روی مشاغل ایجاد بشود.