about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افشای میلیونی اطلاعات کارت‌های بانکی

کارشناسان امنیتی از هک فروشگاه‌های وب تاریک و افشای اطلاعات 26 میلیون کارت‌بانکی خبر می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی برایان کربس (Brian Krebs) روزنامه‌نگار و یکی از اشخاص برجسته نام در حوزه‌ی امنیت سایبری اعلام کرد فروشگاه کارتینگ برایانس کلاب (BriansClub[.]at) که در آن کارت‌های مسروقه بانکی خریدوفروش می‌شدند هک شده و داده‌های 26 میلیون کارت اعتباری (Credit Card) و کارت‌های بدهی (Debit Cards) افشاشده است.

کارتینگ (Carding) یکی از اقلام کلاه‌برداری در وب تاریک است که به استفاده و تخلیه وجه به‌صورت غیرقانونی از یک حساب یا کارت‌بانکی بدون رضایت مالک آن گفته می‌شود. انجام چنین فعالیتی نیازمند تخصص بالایی در زمینه‌های کامپیوتری است به‌طوری‌که برخی چنین اقدام خرابکارانه‌ای را یک هنر می‌دانند.

کربس معتقد است مالکان این فروشگاه در تبلیغات خود از وجهه و شخصیت وی سوءاستفاده کرده و حتی از حق نشر © 2019 Crabs on Security نیز در سایت خود استفاده کرده‌اند. برایان کربس طراح سایت Krebs on Security است که موضوعاتی مانند، آخرین تهدیدات، نقض حریم شخصی، مجرمان سایبری و هم‌چنین اخبار و حواشی مربوط به مسائل امنیتی را پوشش می‌دهد. کربس از طریق برخی منابع به داده‌ها دسترسی پیداکرده و در اختیار مؤسسات مالی قرار داده تا کارت‌ها را شناسایی و پیگیری یا مجدداً صادر کنند. او معتقد است 14 میلیون کارت می‌تواند معتبر باشد. 

به گزارش شرکت خصوصی امنیت سایبری فلش پوینت (Flashpoint) ارزش کارت‌های مسروقه برایانس کلاب 414 میلیون دلار بوده است که طی سال‌های 2015 تا 2019، 9.1 میلیون کارت به ارزش 126 میلیون دلار فروخته‌شده است. وزارت دادگستری ایالات‌متحده نیز می‌گوید به نظر می رسد این فروشگاه تاکنون 4 میلیارد دلار فروش داشته است. 

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.