about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکر روسی میخائیل ماتویف که در اینترنت با نام‌های «وازاواکا» و «بوریسلسین» نیز شناخته می‌شود، تحت تعقیب اف‌بی‌آی است که برای اطلاعاتی که می‌تواند منجر به دستگیری او شود، 10 میلیون دلار جایزه تعیین شده و در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، به گفته ماتویف، از زمانی که به عنوان یک مجرم سایبری شناخته شد و در فهرست افراد تحت تعقیب اف‌بی‌آی قرار گرفت، زندگی او تغییر چندانی نکرده است.

ماتویف در مصاحبه ای آنلاین به تک کرانچ گفت:

ما مردم روسیه هستیم، از دولت آمریکا نمی ترسیم. زندگی من بعد از تحریم‌ها به سمت بهتر شدن تغییر کرده است، من آن‌ تحریم ها را روی خودم احساس نمی‌کنم، همچنین تحریم‌ها امتیاز مثبتی برای امنیت من است، بنابراین تحریم‌ها به ما کمک می‌کنند.

ماتویف در مصاحبه ای که هم به زبان انگلیسی و هم به زبان روسی انجام داد، گفت که تحریم شدن به این معنی است که روسیه او را اخراج نخواهد کرد و برای جلوگیری از گرفتار شدن در خارج از روسیه، او دیگر سفر نخواهد کرد و گفت که پاسپورت خود را "سوزانده است".

او گفت آخرین سفر او در سال 2014 به تایلند بود، جایی که او عقرب خورد که به گفته او "خوشمزه" بود.

در اوایل سال جاری، دولت ایالات متحده ماتویف را به شرکت در "یک کمپین جهانی باج افزار" علیه قربانیان در سراسر جهان متهم کرد.

دادستان ها ادعا می کنند که وی یک "عامل وابسته پرکار در زمینه باج افزار" است که با گروه های باج افزاری هایو (Hive)، لاکبیت (LockBit) و بابوک (Babuk) برای انجام "حملات مهم" علیه شرکت ها و زیرساخت های حیاتی در ایالات متحده و جاهای دیگر، از جمله بیمارستان ها و سازمان های دولتی کار می کند.

به‌ویژه، فدرال‌رزروها گفته‌اند که ماتویف «به عمد» رایانه‌های اداره پلیس متروپولیتن واشنگتن دی سی را با باج‌افزار آلوده کرده است.

با این حال ماتویف گفت که او در واقع به هیچ گروه باج افزاری وابسته نیست و او فقط نرم افزار آنها را برای اهداف خود اجاره کرده است.

او گفت که از زمان صدور کیفرخواست و تحریم‌ها، با افرادی که هنوز در عملیات باج‌افزاری دخیل هستند، درباره اقدامات انجام شده علیه خود شوخی کرده است.

او گفت که از باج افزار برای آزمایش آن در یک محیط کنترل شده و برای استقرار آن در سناریوهای واقعی استفاده می کند.

ماتویف گفت:

من هرگز نویسنده پروژه های هایو و لاکبیت نبودم، من فقط یک فرد مستقل وابسته بودم و به تنهایی، استاد خودم بودم.

ماتویف از زمانی که متهم و تحریم شد، زندگی پرباری را در پلتفرم ایکس (X)، توییتر سابق، حفظ کرده است، با نشریات امنیت سایبری مصاحبه می‌کند و با چاپ تی‌شرتی که پوستر تحت تعقیب اف بی آی خودش را نشان می‌دهد و از پیروانش می‌پرسد که آیا این کار را انجام می‌دهند، دولت ایالات متحده را ترول کرده است.

یک سخنگوی اف بی آی که نامش فاش نشده است گفت که این اداره از اظهار نظر خودداری کرده است.

وی در ادامه گفت:

ما خواستیم متوجه شویم که ماتیوف واقعاً شخصی است که پشت این حساب کاربری در پلتفرم ایکس است و از او سلفی می‌خواهیم. ماتویف نیز در صفحه تحت تعقیب اف‌بی‌آی، یک سلفی که دست چپ خود را که تنها چهار انگشت دارد را نشان می‌دهد، و همچنین یک سلفی که کاغذی در دست دارد که نام این خبرنگار روی آن نوشته شده بود، در دست داشت.

ماتویف گفت که در سال 2017 هنگام نصب یک کابینت سرور با وزن 35 کیلوگرم (حدود 77 پوند) انگشت خود را از دست داد که او را مجبور به جراحی کرد.

هکر مورد ادعا از بیان میزان پولی که با کار باج افزار خود به دست آورده است خودداری کرد و گفت که اکنون در رمزارز سرمایه گذاری می کند و به همه توصیه می کند همین کار را انجام دهند.

ماتویف گفت که او همچنین در حال کار بر روی یک وب سایت در مورد امنیت سایبری است.

اگرچه او از گفتن میزان پولی که با فعالیت‌های باج‌افزارش به‌دست آورده است خودداری کرد، اما منکر واقعی بودن درآمدی که اف بی آی به او و همدستانش نسبت می‌دهد، یعنی مبلغ 200 میلیون دلار از پرداخت‌های باج‌افزاری، شده است.

ماتیوف اضافه کرد که دیگر به باج افزار علاقه ای ندارد؛ اما از او پرسیده شد که آیا دلش برای هک کردن تنگ شده است یا خیر، گفت «خیلی :(» و همچنین گفت که ممکن است به هک بازگردد «اما هیچ کس از آن خبر نخواهد داشت».

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.